Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum laat zich in de slotfase in de luren liggen! TOV – FC Hilversum 5-1  (0-1)

tel. 035-5415571

FC Hilversum laat zich in de slotfase in de luren liggen!

TOV – FC Hilversum 5-1  (0-1)

Het was gezellig druk op Sportpark Ter Eem in Baarn, we zagen ook weer veel FC supporters om onze ploeg aan te moedigen! En dat is een goede zaak!

Kortom het was droog maar fris en om half drie mocht FC Hilversum van arbiter Jordy Schaft uit Zwaagdijk aftrappen! Het spel golfde op en neer maar in de 15e min. werd er binnen de 16 bij TOV hands gemaakt en de toegekende strafschop werd door onze aanvoerder Rick v.d. Velden strak binnen geschoten:0-1

Niet veel later kreeg TOV een strafschop mee na een overtreding van Mo binnen de 16..

Onze doelman Marco Schreyer roste stijlvol de genomen strafschop van Mattheu v.d. Abeelen uit zijn doel! Klasse Marco! Er werd met veel inzet gespeeld en beide teams kregen nog een aantal kansen zo zagen wij vlak voor de thee nog een inzet van Rosco Cyrus via de paal naast gaan…RUST 0-1.

Ook in de 2e helft zagen wij een spannende wedstrijd. In de 65e min. kwam TOV terug in de wedstrijd…

Tim Suik roste de bal uit een vrije trap vanaf 25 meter snoeihard in de kruising 1-1.

TOV zette een tandje bij en na een mooie aanval schoot Dave de Hoog TOV op 2-1.

Het spel werd wat harder en de scheids begon kaarten te trekken…

Beide trainers brachten verse krachten in en het spel ging verder. Vooral invaller Martijn v.d. Linden  viel uitstekend in want na een mooie aanval over rechts legde hij de bal breed op Yoery Bos die Marco kansloos liet 3-1. De wedstrijd was gelopen...want invaller Yoery Bos scoorde nog twee keer binnen vijf minuten dus een heuse hattrick en uiteindelijk een geflatteerde eindstand van 5-1…

Arbiter Jordy Schaft kende tot aan de 70 ste min. geen problemen..maar werd dat gezeur van onze spelers zat en bestrafte bij ons Mo, Cyrus, Darson, Dorresteijn, Khalimkhoev en Arraiss met een gele kaart.

Bij Baarn bleven ze ballen i.p.v. te zeuren...en was er een gele kaart voor Engberink..

Opstelling: Schreyer, Roosendaal (Khalimkhoev) de Jong, v.d. Velden, Dorresteijn, Pallinik (Ssonko), Arraiss, de Ruiter, Cyrus, Balal ( Harsevoort) en Darson.