tel. 030-2280006

FC Hilversum snakt naar een overwinning!

DOSC – FC Hilversum  0-0  (0-0)

Vandaag waren wij te gast bij DOSC in Den Dolder..

Na de hartelijke ontvangst namen wij plaats op mooie terras, en om half drie liet arbiter Devino Juninck aftrappen. Onze jarige trainer Ferry Marks kon niet beschikken over Petr Palinik, Mo Dafalla. Rosco Cyrus en Ryan de Jong..

Vanaf de aftrap een gelijk opgaande wedstrijd, beide teams konden aanvallend gezien geen potten breken. Beide keepers lieten zich bijna niet verrassen..

Tot aan de 35e minuut..onze keeper Marco Schreyer stond te ver voor zijn doel en Kevin de Haas stiftte de bal gelukkig tegen de lat...Dat was ook het spannendste moment van deze wedstrijd! Rust 0-0

Tijdens de 2e helft het zelfde spelbeeld, bijna geen schot op de goal, en het spel werd veelal tussen beide doelgebieden gespeeld. Beide trainers brachten verse krachten in en het spel ging verder!

Ondanks het sportieve karakter werd onze aanvoerder Rick v.d. Velde, Rick trok zijn tegenstander naar de grond (geen tackle) met rood van her veld. Een gele kaart was afdoende geweest!

En na 94 minuten stond er 0-0 op het scorebord…

Kortom een wedstrijd om gauw te vergeten!

De scheidsrechter floot niet slecht, maar trok te snel rood, geel was er ook nog voor Michiel Roosendaal.

DOSC geen kaarten..

Opstelling: Schreyer, Yildirim, Dorresteijn, Arraiss, de Ruiter, v.d. Velden, v.d. Heuvel (Harsevoort) Ozturk,   Abagdiou (Dirven) Khalimkhoev (Roosendaal) , Darson.

‘t Gooi – Jonathan   2-3

Zaterdag a.s. spelen wij op Sportpark Crailoo tegen TOV uit Baarn Aftrap 14:00 uur