Sponsors

Districtsbeker sv Wasmeer – FC Hilversum 0-1  (0-0)

Wasmeer 1

0 - 1

FC Hilversum 1

Competitie

Groep 2 36

Datum

29 augustus 2020 14:30

Scheidsrechter

J.N.M. (Hans) Fanger

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 28 augustus: Districtsbeker sv Wasmeer – FC Hilversum 0-1  (0-0)

 

Na een drietal oefenwedstrijden, vandaag de 1e beker wedstrijd en meteen al een plaatselijke derby op het fraaie Sportpark Anna’s Hoeve. Goede zaak dat het gezellig druk was!

 

Ook bij Wasmeer werd ruim aandacht geschonken aan de 1.5 meter richtlijnen en dat viel met al die nattigheid niet mee voor de controleurs..Want vandaag geen last van de hitte, maar nu viel de regen regelmatig met bakken naar beneden! Gelukkig stonden op het fraaie terras voldoende grote Horeca parasols om droog naar deze wedstrijd te kijken! 

Scheidsrechter Hans Fanger uit Huizen liet om 14:30 uur aftrappen. 

Het talrijke publiek zag over de gehele wedstrijd gezien helaas een matige beker wedstrijd. 

FC Hilversum had meer balbezit en met vlotte combinaties werd de aanval gezocht. Helaas ging de FC slordig met de scoringskansen om. Maar Wasmeer gaf goed partij, maar onze laatste lijn met doelman Marco Schreyer lieten zich niet verrassen en na 45 min. werd er gerust met de brilstand 0-0.

 

Ook in het 2e bedrijf waren de teams aan elkaar gewaagd’..Wasmeer, met 2 oud FC spelers t.w. Bradley Muis en Joey Zieltjens in de ploeg, probeerden de bakens te verzetten maar rondom de 16 traden onze verdedigers resoluut op en kwamen wij weer in balbezit. En zo golfde het spel op en neer.

Maar in de 60e min. werd bij ons Remy de Wilde binnen de 16 onderuit gelopen en de scheids legde de bal op de stip en Dave Huijmans schoot vanaf 11 meter de bal strak binnen en FC Hilversum op voorsprong 0-1...Beide trainers brachten verse krachten in maar het spel werd tot aan de slotfase er niet beter op. De FC kreeg nog een aantal reële scoringskansen maar de schoten gingen naast of werden hoog over geschoten..Al met al zagen we een sportieve ontmoeting maar een aantal stevige overtredingen werden met geel bestraft. En wint FC Hilversum zijn eerste officiële wedstrijd met 0-1                    

Scheidsrechter Hans Fanger kende weinig problemen en trok tijdens deze wedstrijd vier gele kaarten. Bij Wasmeer werd Tico Mulder genoteerd. Bij FC Hilversum Ricky de Ruiter, Remy de Wilde en Jeroen Harsevoort….

Opstelling: Schreyer, Thé, de Jong, Palinek (Dorresteijn) Harsevoort, Joel v.d. Heuvel (de Wilde) Jasper v.d. Heuvel (Looman)  Arraiss, de Ruiter, Ozturk en Huijmans.

Volgende week spelen wij op Sportpark Crailoo de 2e bekerwedstrijd tegen Austerlitz   Aftrap 2 uur.

2e beker wedstrijd:  Austerlitz – Elinkwijk 3-1  

Onze lady speaker Ans v.d. Heuvel heeft een nare tijd achter de rug en langs deze weg wensen wij 

Ans sterkte en vooral beterschap toe!

 

Het 2e elftal heeft voor de beker op Sportpark Crailoo met 1-2 verloren van De Meern 4.

A.s. zaterdag in Utrecht om 12:00 uur DHSC 6 – FC Hilversum 2  (Sportpark Thorbecke)

 

Joop Snelling Berg      

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!