Onbekend

FC Hilversum – Laren ‘99   2-2    (2-0)

Verleden week begon de dag met een lach en eindigde triest genoeg met een traan!

Want vlak voor de aftrap van de dorpskraker ‘t Gooi – FC Hilversum kreeg Nico La Maïtre een hart stilstand

en ondanks het reanimeren overleed Nico in het Tergooi ZH..De wedstrijd werd uiteraard uitgesteld!

Deze wedstrijd wordt zaterdag 22 februari a.s. ingehaald.

En vandaag zagen wij op Sportpark Crailoo een matige pot voetbal tussen de nummers 2 en 3 van de rang lijst..Ook een wedstrijd met 2 gezichten, voor rust waren de Groen Witten de boven liggende partij.

Maar na de thee kwam Laren sterk terug en werd FC Hilversum regelmatig onder druk gezet.

De Groen Witten begonnen goed want al in de 4e minuut kopte onze spits Jeroen Harsevoort de bal uit een voorzet van Djoey Dorresteijn fraai in de kruising: 1-0.. Laren werd ver terug gedrongen op eigen helft en in de 15e minuut roste Dave Huijmans de bal uit de rebound kiezel hard binnen en de keeper van Laren

Ingmar van Rosmalen werd voor de 2e keer gepasseerd en onze lady speaker Ans v.d. Heuvel drukte op de knoppen van ons scorebord zette de stand op 2-0.  Daarna verzuimde FC Hilversum om de wedstrijd voor de thee op slot te gooien, want een aantal scoringskansen van Jeroen en Ilias werden helaas niet benut!

Rust 2-0

Vlak na de thee moest onze keeper Joffrey de Beer zijn klasse tonen op een pegel van Thomas Roest.

Daarna zagen de toeschouwers dat onze gasten meer duels om de bal wonnen en het betere van het spel hadden. Maar de FC counterde een paar keer gevaarlijk uit maar doelman Ingmar van Rosmalen hield zijn doel schoon. Het spel golfde op en neer en de tomeloze inzet van Laren werd in de slotfase beloond.

Want in de 80e min. schiet Joey Franken met een strak schot Laren terug in de wedstrijd: 2-1.

Beide trainers brachten verse krachten in en het spel ging verder. Wij kregen via Dave Huijmans uit vrije trappen de kans om de score en punten veilig te stellen...maar de Laren doelman roste de ballen tot corners...en vlak voor tijd scoorde uit een snelle counter Laren aanvaller Jordy Karssen voor de tweede keer en bepaalde hij de eindstand op 2-2...Al met al de juiste uitslag!

Scheidsrechter Pedro Raven uit Bovenkarspel floot een goede wedstrijd. Mag van mij elke week komen fluiten. Bij ons werden tijdens deze sportieve wedstrijd Ilias el Mazaouji en Dave Huijmans wegens babbelen met geel bestraft. Dave mist nu de wedstrijd tegen Baarn!

Bij Laren werd aanvoerder Bart Kaarsgaren genoteerd...ook voor praten!

Opstelling: de Beer, Zieltjes, Arraiss (Dirven) de Ruiter, v.d. Heuvel, Dorresteijn, Huijmans, Snijders, Harsevoort (Floor) v.d. Velden en el Mazaouji.

Balsponsor: Lid van Verdienste Rob Verweij & Grand Café De Bult, Mosveld, Amsterdam Noord.

Odysseus – Hees 1-3

a.s. zaterdag spelen wij op Sportpark Ter Eem, de Geerenweg 6, tegen Baarn  AFTRAP 14:30 uur.

Het 2e elftal won vandaag uit met 4-2 van Muiderberg 3.. Klasse mannen!