Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Stilte voor de storm van morgen, maar vandaag wint FC Hilversum op Sportpark Ter Eem met 2-5 van Baarn 1.

Onbekend

FC Hilversum wint op Sportpark Ter Eem met 2-5  van Baarn 1.

Vandaag stonden veel mensen langs de lijn met een paraplu..de aangekondigde storm begon vandaag met een miezerig weertje...maar het is een goede zaak dat er veel Hilversummers in Baarn aanwezig waren om  FC Hilversum aan te moedigen...Baarn speelde met rouwbanden daar de vader van Baarn speler Balthasar Cruck  op 54 jarige leeftijd plotseling is overleden. Na 1 minuut stilte werd er afgetrapt.

De thuis wedstrijd in oktober werd op Sportpark Crailoo met 4-1 gewonnen van Baarn 1.

Onze doelman Joffrey de Beer moest al na een paar minuten zijn klasse tonen op een inzet Serge van Waning..Maar daarna trok FC Hilversum de wedstrijd naar zich toe en met vlotte combinaties werd Baarn veelal terug gedrongen op eigen helft. In de 20e min. opende Ilias el Mazouji de score 0-1.

Uit een counter zagen wij dat Baarn speler met de mooie naam Manu Neto Gomes DeAlmeida de bal hard op de goal schoot...maar Joffrey de Beer pareerde stijlvol de ingeschoten bal…

Niet veel later schoot Jeroen Harsevoort vanaf rand 16 de bal fraai binnen 0-2.

En vlak voor rust zagen wij weer een mooie FC aanval maar onze spits Jeroen Harsevoort schoot de de bal via de lat over...RUST 0-2.

Ook na de thee had de FC het betere van het spel en uit een pass van Jeroen schoot Gerrit Snijders de stand op 0-3. En niet veel later kregen wij rand 16 een vrije trap meer van arbiter Hans Fanger..

Bij afwezigheid van Dave Huijmans (geschorst) schoot Ilias el Mazouji de bal via  de keeper binnen: 0-4.

FC Hilversum nam gas terug en gaf Baarn de ruimte om aan te vallen en Jan Willem Peek schoot Baarn terug in de wedstrijd 1-4. Maar even later liep Ilias el Mazouji zijn man er uit en schoot zijn derde treffer binnen 1-5. Vlak voor tijd kreeg bij ons Jasper v.d. Heuvel vrij ongelukkig zijn 2e gele kaart en kon met rood eerder gaan douchen. Verdomde jammer want het was een sportieve wedstrijd!

En vlak voor tijd bepaalde de aanvoerder van Baarn, Sjoerd Kruis, met een fraaie treffer de eindstand

op 2-5..Mannen gefeliciteerd met deze fraaie maar vooral nuttige overwinning!

Scheidsrechter Hans Fanger uit Huizen leidde bekwaam, hield het kort en bestrafte daar waar het nodig was! Bij Baarn werd Tim Arends genoteerd en bij de Groen Witten onze keeper Joffrey de Beer en helaas was er 2x geel voor Jasper v.d. Heuvel…dus rood en Jasper mist volgende week thuis DOSC..

Opstelling: de Beer, Arraiss, de Ruiter, Zieltjens, Dorresteijn, Bourazma (Muis) Snijders, Harsevoort (Floor)

v.d. Velden. v.d. Heuvel, Ilis el Mazouji…