Sponsors

De TOP vier laten dure punten liggen!

FC Hilversum 1

1 - 4

DOSC 1

Competitie

3e klasse C

Datum

15 februari 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum – DOSC 1-4  (1-0)

Na de eclatante 5-2 overwinning op Baarn, spelen wij vanmiddag, tegen de nummer 5 van de rang lijst DOSC uit Den Dolder. In oktober jl. wonnen wij daar met 3-1..maar in het verleden behaalde resultaten tellen nu niet meer! Want gezien het vertoonde spel van onze gasten uit Den Dolder kunnen wij rustig vaststellen dat zij uitstekend lopen te ballen en dik verdiend met drie punten terug reizen naar Den Dolder! 

Maar wat een verschil met verleden week, in en tegen Baarn werden de kansen wel benut en winnen wij met 5-2...Vandaag kregen wij in de 1e helft wederom een handvol kansen maar er werd er maar 1 benut.

Onder de toeschouwers onze oud secretaris en erelid  Silvio Mihaljevic..de 87 jarige Silvio sprak van een wedstrijd met de gemiste kansen. En dat is niets anders dan de hele waarheid. 

Want wij kregen via Nourdin Bourazma, schiet de bal tegen de lat, de bal ketst terug en nu kopt Jeroen de bal ook tegen de lat!?! Daarna golfde het spel op en neer Niet veel later moest onze doelman Joffrey de Beer aan de bak en voorkwam met zijn optreden een tegen treffer. 

Maar in de 35e min. ging Nourdin Bourazma goed door en scoort de 1-0. Niet veel later missen Jeroen Harsevoort en Gerrit Snijders wederom fraaie scoringskansen maar de doelman van DOSC Imco van Elk verwerkte deze schoten tot hoekschoppen...en vlak voor rust ging de aanvoerder van DOSC, Kevin de Haas, binnen de 16 in de fout en arbiter Corné Draaijer legde de bal op de stip...onze specialist Dave Huijmans had zijn dag niet en schiet de bal te zacht in en de keeper had geen moeite met deze elf meter trap! 

Maar al met al had je na 45 minuten met 4-1 voor moeten staan! Rust nu 1-0.

Vlak na de thee schiet Kevin de Haas van DOSC de gelijkmaker binnen. 1-1. 

De Groen Witten kwamen steeds meer onder druk te staan en de uitblinker bij DOSC, de Braziliaan Eduardo van der Kroef Homma schiet in de 72e minuut DOSC op voorsprong 1-2. 

Toen speelde de FC al met 10 man want vlak voor de 1-2 kreeg Dave Huijmans, na een stevig duel om de bal, direct rood en kon voortijdig gaan douchen.. . 

De FC met 10 man kreeg het steeds moeilijker tegen een goed spelend DOSC...Desondanks was onze laatste man Appie Arraiss dicht bij de 2-2 maar Appie schoot de bal helaas over….

Helaas konden wij daarna geen potten meer breken en DOSC schoot wel de scoringskansen binnen en de goed spelende Tom Karst schoot nog tweemaal raak en bepaalde de eindstand op 1-4.

Zwaar teleurgesteld dropen de spelers en de supporters van de Groen Witten af. 

 

Al met al iets te veel van het goede maar de overwinning voor de elf van trainer Robin van Holst is dik verdiend. Scheidsrechter Corné Draaijer uit Ede had het druk vanmiddag, er werd stevig gevoetbald, maar ook veel te veel gebabbeld! Trok totaal 7 keer geel en 1x rood!  

Bij FC Hilversum werden Joey Zieltjens, Ricky de Ruiter en Djoey Dorresteijn met geel bestraft en was er rood voor Dave Huijmans…Ook onze assistent trainer Richard Lensen werd met geel bestraft. 

Bij DOSC werden Gijs Eijkman, Kevin de Haas, Eduardo en Luke Ravoo genoteerd.  

Gezien koploper CJVV, FC Hilversum, Laren ‘99 en TOV allen hun wedstrijden verloren blijft de stand boven in onveranderd en vooral ongemeen spannend! 

Opstelling: de Beer, Muis ( Huijmans) Arraiss, Bourazma, v.d. Velden, de Ruiter, Snijders, Zieltjens, Harsevoort (Floor) El Mazouji, Dorresteijn (v.d.Heuvel)

Balsponsor was vanmiddag Dirven Dranken Groothandel & Spring Kussen Verhuur Amsterdam.   

a.s. zaterdag de “dorpskraker” ‘t Gooi – FC Hilversum aftrap 14:30 uur Sportpark Berestein. 

Joop Snelling Berg

   

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!