Sponsors

FC Hilversum blijft koploper in de 3e klasse C .

FC Hilversum 1

4 - 0

Altius 1

Competitie

3e klasse C

Datum

7 maart 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – Altius 1     4-0  (1-0) 

Vandaag op Sportpark Crailoo de dorpskraker tegen het andere Oranje v.v. Altius!

Heel Europa is in de greep van het Corona virus, gelukkig nog niet in de Sportvallei Crailoo, en was het gezellig druk op onze tribune en langs het speelveld. 

Helaas kunnen onze trainers Ferry en Richard niet beschikken over een aantal spelers en ook onze Lady speaker Ans v.d. Heuvel zit in de lappenmand...maar gelukkig hebben wij Good Old Hans Offringa in ons midden en Hans heeft Ans prima vervangen! Ans namens ons allen beterschap!

Om 14:00 uur liet scheidsrechter Thijs Groot uit Limmen onder ideale weersomstandigheden aftrappen.

Ruim 120 toeschouwers zagen een sportieve derby en al in 5e minuut werd de door gebroken Rick v.d. Velden door de aanvoerder van Altius Arno Calis randje 16 onderuit gehaald. Geel voor Calis en wij kregen een vrije trap mee die niets opleverde. Daarna golfde het spel op en neer. 

De Groen Witten hadden het betere van het spel en Altius stond regelmatig onder druk. 

En de Altius doelman Tom Groeneveld had het veel drukker dan zijn collega van FC Hilversum. 

De doelman stopte fraai een pegel van Ilias el Mazaouji en Nourdin Bourazma kopte de bal tegen de paal. 

Maar na een mooie aanval, ingeleid door de goed spelende Elroy Pappot schoot Mister “Suhsi” Nourdin Bourazma de bal strak binnen en FC Hilversum op 1-0. Daarna kregen Ilias el Mazaouji en Jeroen Harse-

voort 100 % kansen om verder uit te lopen. Maar ook Altius counterde diverse keren uit maar de hechtte FC defensie gaf geen krimp, en na 45 minuten ging men aan de thee met een stand van 1-0..

Ook in het 2e bedrijf liep FC Hilversum lekker te ballen en al in 48e min. scoorden wij op fraaie wijze de 2-0.

Het begon bij Elroy Pappot, Elroy speelt op maat onze aanvoerder aan, en Rick v.d. Velden ziet dat zijn voorzet strak door Jimmy Floor wordt binnen gekopt! Hans bediende foutloos het scorebord 2-0..

Daarna golfde het spel op en neer. Maar in de 60e min. werd Steffie Kovachev binnen de 16 onderuit gelopen en de goed leidende arbiter legde de bal bij Alius op de stip. Rick v.d. Velden schoot de toegekende pingel strak tegen de touwen 3-0.

Altius probeerde om terug te komen in de wedstrijd maar zij kwamen niet verder dan de 16. en kwam er een bal hoog voor dan was deze een prooi voor Joffrey de “Beer” van Crailoo. 

En na opnieuw een mooie op gezette aanval kopte Jeroen Harsevoort fraai een voorzet van Jasper v.d. Heuvel binnen en bepaalde zo de eindstand op 4-0.  Klasse mannen, goed gespeeld!

Scheidsrechter Thijs Groot floot een goede wedstrijd. Mede door zijn optreden bleef het een sportieve wedstrijd. Bij ons werd Jimmy Floor met geel bestraft en bij Altius was er geel voor Arno Calis.

Bal sponsor vandaag Cees en Renee Jansen & Lid van Verdienste Gerard Hogenbirk  

Opstelling: de Beer, Muis, Arraiss, Dirven, de Ruiter, Pappot (v.d. Heuvel) v.d. Velden, Bourazma (Looman) el Mazaouji, Floor (Kovachev) en Harsevoort.

Wij blijven koploper en Buitenboys pakt na de 5-0 overwinning op Hees de 2e periodetitel. 

Uitslagen:

‘t Gooi – Odysseus 0-3

Olympia’25 – AH ‘25 1-2

Baarn – VVZ ‘49 2-2

Laren ‘99 – CJVV 1-2

DOSC – TOV 3-2

Buitenboys – Hees 5-0

FC Hilversum 2 – Maarssen 3 7-3  Klasse mannen!

Zaterdag 14 maart:

Spelen wij in Soest tegen VVZ’49, Eemweg 1, 3764 DG Soest. Aftrap 14:30 uur. 

Zuidvogels 3 – FC Hilversum 2  Sportpark De Wolfskamer in Huizen. Aftrap 12:00 uur

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!