Sponsors

FC Hilversum op alle fronten door Maarssen afgetroefd!

Maarssen 1

4 - 1

FC Hilversum 1

Competitie

3e klasse C

Datum

17 november 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

v.v. Maarssen 1 – FC  Hilversum 1   4–1  (3-0)

Voor de aftrap werd 1 minuut stilte gehouden n.a.v. het overlijden van 2 prominente leden van

v.v. Maarssen. Daarna zagen 120 toeschouwers op Sportpark Daalseweide een goed voetballend Maarssen en FC Hilversum ‘had het vandaag niet  en onze aanvallers werden volkomen aan banden gelegd! Onze keeper Giordano v.d. Pol heeft het dit seizoen nog niet zo druk gehad!

Zijn collega aan de andere kant, Marco Schreyer, stond te bibberen van de kou, kreeg bijna niets te doen. Wij keken met grote verbazing naar ons keurkorps ! Normaal bepalen wij hoe het spelletje gaat verlopen...Nou vandaag waren de onzen onherkenbaar zo matig heb ik FC Hilversum nog niet zien ballen. Komt uiteraard ook door onze gasten, trainer Marco van der Meer, beschikt over een team met uitstekende voetballers en met scorend vermogen.

                                   Zo spelend zijn zij een kans hebber voor de titel!

 

Al vroeg in de wedstrijd viel onze super snelle Quinton Bhagwandin uit met een nare hamstring blessure ! Quinton werd vervangen door Fernando Piqué. Niet veel later ging Arthur Khalimkhoev binnen de 16 in de fout en arbiter Frank Tol legde de bal op de stip en Ferdi Vrede schoot vanaf 11 meter de stand op 1-0. Even daarna voorkomt onze keeper Giordano met een fraaie redding de

2-0..Maar niet veel later scoorde de vrij staande Sven van Vuuren vrij simpel en zet zijn team nu wel op 2-0...Dat was schrikken...En weer was Sven van Vuuren dichtbij een treffer...maar de bal spatte via de lat over. Wij kregen geen gelegenheid om in ons spel te komen..bijna niets lukte, en konden de bal ook niet in de ploeg houden. Kortom het liep voor geen meter. Tot overmaat kreeg Maarssen weer een straf schop mee, een speler van Maarssen werd binnen de 16 aangetikt door Fatih Yildirim.en de toegekende pingel werd strak door hun topscoorder Sven van Vuuren binnen geschoten. En met een stand van  3-0 ging men aan de thee.. .

 

Helaas de PEPTOK  van Karel Bonsink, tijdens de thee, heeft niet gewerkt want Maarssen speler Eddy Vorm schoot in de 50 ste minuut de stand op 4-0...De wedstrijd was in principe gespeeld!.

Zij bleven goed ballen en bleven aanvallen...helaas moesten wij ook nog eens met 10 man verder. Want Arthur Khalimkhoev tikte vrij ongelukkig een speler van Maarssen aan en werd met rood weg

gestuurd..( Geel was meer op zijn plaats geweest) Beide trainers brachten nog verse krachten in en de FC met 10 man probeerden de bakens te verzetten en vlak voor tijd ging Fernando Piqué goed door en bepaalt de eindstand als nog op 4-1. Heren neem je verlies, vandaag waren wij de mindere, volgende week pakken wij tegen OSM weer de draad op!  Maar Maarssen heeft top gespeeld en dik verdiend gewonnen!

 

Scheidsrechter Frank Tol uit Baarn floot een goede wedstrijd.

Bij FC Hilversum kregen Rosco Cyrus, Fatih Yildirim en Arthur Khalimkhoev een gele kaart.

En was er nog een directe rode kaart voor onze verdediger Arthur Khalimkhoev..

BIJ Maarssen werden Eddy Vorm en Jesse Witlox genoteerd.

 

Gezien NITA met 1-1 gelijk speelde in en tegen Amstelveen pakken zij de 1e periodetitel!

                                      Namens FC Hilversum gefeliciteerd! 

 

Overige uitslagen:

CTO ‘70          – Altius            4-3

Laren ‘99         – DESTO        5-1

Robinhood      – AH ‘78          1-2

Buitenboys     – OSM ‘75       3-1

Olympia ‘25    – Kockengen  3-0

 

a.s. zaterdag op Sportpark Crailoo FC Hilversum – OSM ‘75         Aftrap 14:00 uur.

 

Het 2e elftal van Fred Posthuma won thuis met 4-0 Argon 7...Klasse!

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!