Sponsors

Op Paaszaterdag werden op Sportpark Crailoo de punten gedeeld!

FC Hilversum 1

1 - 1

NiTA

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

31 maart 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – NITA 1 1-1 (1-1)

Na de eclatante 5-0 overwinning  vorige week in Huizen van AH ‘78 ontmoeten wij vanmiddag voor de derde keer NITA uit Nieuwer Ter Aa. De eerste keer voor de districtsbeker (4-2 voor NITA ) en voor de competitie wonnen wij bij NITA met 6-0 en pakken de Groen Witten dik verdiend de 1eperiode titel.!

Onze groenmedewerkers hebben zorg gedragen dat ons hoofdveld er schitterend bij lag! Klasse mannen!

Goede zaak dat Good Old Ruud Kuipers, ondanks zijn lichamelijke klachten, de wedstrijd heeft bijgewoond !

 Wij zagen vanmiddag onder de goede leiding van scheidsrechter Steffan Nerlich uit Amsterdam 2 teams aan het werk die weinig voor elkaar onderdeden. De FC begon goed, want vanaf de aftrap zagen wij een een mooie aanval en  schoot Jerraynell v.d. Pol al na 2 minuten FC Hilversum op 1-0

10 minuten later was het schrikken, want Ricky de Ruiter ging binnen de 16 in de fout en de bal ging op de stip..en vanaf elf meter kon NITA via Stef Hoogveldt de gelijkmaker scoren, maar onze doelman Pascal Doest toonde zijn vorm en roste de bal uit zijn doel! Klasse Pascal !

De trainer/coach van NITA, Leon Nieuwhoff, weet hoe de hazen bij de FC lopen en speelde met veel mensen achter de bal. Dat hield in dat er bijna geen doorkomen mogelijk was! .Komt bij dat zij regelmatig via de counter aan vielen en een van de betere bij NITA, Stef Hoogveldt, zag dat onze doelman te ver uit zijn doel kwam en met een fraaie lob bal schoot hij de gelijkmaker binnen 1-1,

Niet veel later zagen kregen Dave Huijmans (op de paal) en onze spits Jerraynell v.d. Pol reële kansen  maar kwamen niet tot scoren en zo bleef het tot aan de thee 1-1.

 Ook in het 2bedrijf waren de teams aan elkaar gewaagd. Het spel golfde op en neer.

En beide keepers kregen veel werk maar zij hielden hun doel schoon!

Beide trainers brachten verse krachten de strijd ging verder. Zowel NITA als FC Hilversum kregen mooie  scoringskansen maar de keepers lieten zich niet meer verrassen en eindigt deze sportieve wedstrijd met een gelijkspel 1-1. Al met al de juiste uitslag!

 Arbiter Nerlich en zijn assistenten Erik Sackers van de FC en Harrie Otten van NITA kenden weinig problemen tijdens deze sportieve ontmoeting. Lang leek het er op dat ook de kaarten op zak bleven…

Maar bij ons werd in de slotfase, toch nog onze babbelaar Rosco Cyrus bestraft met een gele kaart.

Dom o zo dom want dat is zijn zevende kaart en mist nu volgende week de uit wedstrijd in Amersfoort tegen Neuwland.. Rosco laat je voeten spreken en niet die grote mond!

 

Vandaag werd de wedstrijdbal aangeboden door:

Rob Verweij en Peter van den Heuvel, oud spelers van FC Hilversum.

 

FC Hilversum wenst U allen gezellige Paasdagen!

 

Uitslagen overige wedstrijden:

Altius        – Olympia ‘25          5-1

BFC          – JOS/W                     1-1

Waterwijk  – AH ‘78                  3-1

Wartburgia– Nieuwland          1-2

Cobu Boys– De Vecht              2-4

De Meer    – Buitenboys           dinsdag 3 april a.s. 20:30 uur.

 

Joop Snelling Berg

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!