Sponsors

De winterstop is gelukkig voor de voetbal liefhebbers weer voorbij!

Altius 1

4 - 1

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

27 januari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

En wij starten vandaag met de plaatselijke derby:

Altius 1 – FC Hilversum 1  4 – 1  (2-1)

 

Ondanks dat er een fris windje stond waren er veel toeschouwers naar Sportpark Berestein gekomen om de plaatselijke derby bij te wonen!.Trainer coach Karel Bonsink kon niet beschikken over de geblesseerde Dave Huijmans en Steyn Ploeg.

Normaal speelt Altius zijn thuis wedstrijden op een kunstgras veld. Maar vanmiddag speelden wij op het hoofdveld van Altius op een echte grasmat.

Scheidsrechter Angevaare uit Hillegom liet om 14:30 uur aftrappen.

Altius kwam al na 1 min. op voorsprong. Want de bal werd ver naar voren gerost en daar stond Bilal El Morabit die strak de bal binnen schoot: 1-0. Dat was schrikken op de bank en rondom het veld. Maar de Groen Witten kwamen sterk terug en Michael Thé schoot onhoudbaar de stand weer gelijk 1-1. Altius liet FC Hilversum rustig combineren en waren zij bij de 16 van ons dan counterden zij super snel uit. In de 15e min. weer een snelle counter en uitblinker Ruben Bakker kapte over rechts zijn man uit en zijn fraaie lob viel bij de 2e paal binnen: 2-1 Prachtige treffer!

Tot aan de rust golfde het spel op en neer en met een stand van 2-1 ging men aan de thee. 

Velen en ik ook gingen er vanuit dat de Groen Witten in het 2e bedrijf vanaf de aftrap zouden proberen om weer op gelijke hoogte te komen. Helaas liep dat anders, want vlak na de thee strafte Jordy Arp een foutje van onze keeper strak af en schoot simpel de stand op 3-1. Niet veel later schoot uitblinker Ruben Bakker de 4-1 binnen en in feite was toen de wedstrijd al beslist.

De Groen Witten kregen wat meer ruimte maar konden vandaag helaas geen potten breken.

En wint Altius dik verdiend met 4-1 van FC Hilversum. Zwaar teleur gesteld zochten de Groen Witten de douche op. Mannen koppie op volgende week thuis tegen Wartburgia staan wij er weer!

Scheidsrechter Angevaare kende weinig problemen en floot een goede wedstrijd! Tijdens deze derby werden bij ons Rosco Cyrus en doelman Giordano v.d. Pol wegens babbelen met geel bestraft.

De 3e helft bij het gastvrije Altius was erg gezellig! En dat moet kunnen..op het veld elkaar bestrijden..en daarna je verlies pakken en dat weg spoelen met een paar gele rakkers…

 

Joop Snelling Berg 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!