Sponsors

FC Hilversum wint uit met 6-0 van NITA en pakt de 1e periodetitel!

NiTA

0 - 6

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen, 1, 3e klasse C

Datum

18 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

NITA 1 – FC Hilversum 1   0- 6  (0 – 3)

Vandaag speelronde 8 en weten wij om 16:30 uur wie pakt de 1e periodetitel?

Maar dan moet je zelf ook winnen...en dat hebben de Groen Witten van trainer Karel Bonsink goed begrepen. Want tijdens de laatste bekerwedstrijd liet NITA zien dat zij er vol op klappen en wonnen zij op Sportpark Crailoo met 4-2. Nou onze spelers hebben goed geluisterd naar Good Old Karel Bonsink..

ga niet met hun strijd mee maar blijf ballen en probeer vroeg in de wedstrijd te scoren! En ja hoor vanaf de aftrap zagen wij een sterk spelend FC die met mooie combinaties NITA veelal op eigen helft terug drong.

En kwamen zij er uit dan stond onze verdediging als een huis en kwamen de ballen hoog voor de pot dan plukte Giordano v.d. Pol stijlvol de bal uit de lucht!

 

Onze super snelle rechterspits Quinton Bhagwandin liep keer op keer langs zijn man en uit zijn voorzet  schoot Dave Huijmans in de 15e min. de 0-1 binnen. Niet veel later kopte Yechi Wijk fraai de stand op 0-2. Helaas raakte Quinton geblesseerd en moest vervangen worden door Rosco Cyrus.

Arbiter Olgun uit Amsterdam hield het kort en bestrafte ruw spel onmiddellijk met een gele kaart.

De toeschouwers keken met genoegen naar het aanvallende spel van FC Hilversum en vlak voor rust scoorde Jerraynell v.d. Pol op aangeven van Rosco de ruststand op 0-3. Vlak daar voor liep NITA speler Hoogveldt tegen zijn 2e kaart en werd met rood weggestuurd. En NITA moest met 10 man verder.

 

Ook in het 2e bedrijf dicteerde FC Hilversum de wedstrijd. Helaas sloeg het weer om en viel de regen nu met bakken uit de hemel en stonden wij met ze’n allen langs de lijn onder een paraplu! Gelukkig speelden wij op een kunstgrasveld en werden de spelers zeiknat maar hun spel leed er niet onder. De Groen Witten combi-

neerden naar harte lust en onze gastheren konden daar weinig tegen over stellen. Zij probeerden met fysiek spel de onzen af te troeven maar daar gingen wij niet in mee..want wij kwamen via Jerraynell v.d. Pol op 0-4, Dave Huijmans schoot de stand op 0-5. NITA speler v. Wageningen schopte Rosco onderuit en ontving ook zijn 2e kaart en kon ook met rood vertrekken. NITA dus in de slotfase met 9 man verder en Rosco Cyrus bepaalde vlak voor tijd de eindstand op 0-6. Mannen prima gespeeld!

 

Toen was het wachten op de uitslag AH ‘78 – Waterwijk. In Huizen zorgde de elf van trainer Daan Hidden voor een spektakelstuk. Want koploper Waterwijk stond of kwam steeds op voor sprong en in de slotfase scoorde AH de derde treffer binnen en is Waterwijk uitgeschakeld!

 

Betekende dat in Nieuwe Ter Aa “feest werd gevierd”

Want FC HILVERSUM pakt door een beter doelsaldo de 1e periodetitel! Klasse mannen!

 

Arbiter Olgun hield het strak en dat riep bij NITA de nodige irritaties op en ruwe overtredingen werden bestraft met een gele kaart! Bij NITA kregen Hoogveldt (2) van Wageningen (2 dus met rood weggestuurd en was er nog geel voor Khodabaks…

De Groen Witten, geen kaarten, en dat is een goede zaak mannen!

 

Stand na 8 wedstrijden:

1. FC Hilversum            8 – 19  +25 – 7 

2. AH ‘78                        8 – 19  +20 – 7

3. Altius                          8 – 18  +30 – 15

4. Waterwijk                  8 – 17  +24  – 7

 

Overige uitslagen:

AH ‘78              – Waterwijk       3-2

Olympia ‘25      – Altius             2-5

JOS/W             – BFC              1-1

Buitenboys       – de Meer        6-0

Nieuwland        – Wartburgia    2-1

de Vecht          – Cobu Boys    3-6

 

zaterdag 25 november a.s. spelen wij in Almere tegen Waterwijk...Aftrap 15:00 uur.

Sportpark Rie Mastenbroek 4, 1314 AZ Almere.

 

Joop Snelling Berg.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!