Sponsors

FC Hilversum niet scherp genoeg!

FC Hilversum 1

1 - 3

Waterwijk 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

9 april 2016 14:00

Scheidsrechter

Heek, D.

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – Waterwijk 1         1 - 3      (0 - 1)

Onder ideale weersomstandigheden en op een prachtige grasmat mocht pupil van de week Marfin Issoe van scheidsrechter Heek uit Hooglanderveen aftrappen. Daarna keek de kleine Marfin in de dug-out, samen met de staf en reserve spelers, naar de wedstrijd.

Vanaf de aftrap waren de teams aan elkaar gewaagd, maar al vroeg in de wedstrijd schoot Waterwijk speler Danny Visser de bal strak tegen de touwen en kon onze lady-speaker Ans v.d. Heuvel aan het werk: 0-1. Daarna kregen wij reële kansen om terug te komen in de wedstrijd, maar de FC speelde te onrustig, en Sercan, Said en Samir  gingen erg slordig met deze kansen om. Rust 0-1.

 

Ook in het 2e bedrijf zagen wij een matige wedstrijd. Karel Bonsink wisselde Özcan Besir en Sercan Ozturk en bracht routinier Michael v. Brummelen en Luke Verkerk binnen de lijnen.

Ook nu werd wel hard gewerkt maar er werd onnodig veel balverlies geleden. En zonder de invallers te kort te doen maar al die mutaties  breken je nu toch wel op. Maar heel even kwam het goede voetbal boven drijven toen Nicky de Vink zijn man uitspeelde en uit de steekpass van Nicky schoot Said Akchich FC Hilversum weer terug in de wedstrijd. 1-1. Wij op de tribune hoopten dat dit de om-mekeer zou zijn en de Groen Witten de punten op de i gingen zetten.

Helaas liep het toch weer anders.

Want onze gasten uit Almere zaten ook niet stil en wij gaven op het middenveld te veel ruimte weg en daar profiteerde Quincy van Putten van want hij pikte een afgeslagen bal op en roste de bal hard langs onze doelman Jaime Hensen tegen de touwen: 1-2.  Maar vlak daarna kregen wij weer een paar kansen om op gelijke hoogte te komen maar de doelman voorkwam met zijn optreden de gelijkmaker.

 

Daarna counterde Waterwijk snel uit en één van de betere spelers bij Waterwijk, de super snelle Junior, bepaalde de eindstand op 1-3. En zo nam Waterwijk revanche. Want wij wonnen in Almere en nu namen zij de punten mee naar Almere.. Al met al de 3e nederlaag op rij..

Volgende week zijn wij vrij, en over 14 dagen, de plaatselijke derby Altius – FC Hilversum. .

En daar kunnen Karel Bonsink & Henk Puijk samen met de selectie weer naar toe werken!

 

Arbiter Heek floot een goede wedstrijd. Leidde rustig en kende tijdens deze sportieve wedstrijd weinig problemen. Trok twee keer geel. Bij de FC werd Said Akchich genoteerd en bij Waterwijk Dennis van Veen.

 

Balsponsor: Mw. Verweij-Smeenk uit Hilversum.  (Zij wordt zaterdag a.s. 100 jaar!)

                    Cafe De Bult, Mosplein, Amsterdam Noord.

 

Opstelling:

Hensen, van Beers, v.d. Heuvel, de Vink, Besir (v. Brummelen) Didouch, Celmez, Yildirim, Tacoma, Akchich en Ozturk. (Verkerk) 

 

Overige uitslagen:

Loosdrecht       - Altius              2-1        Kockengen  - Eemnes   2-4       

Ouderkerk         - Amstelveen     0-2        RKAVIC      - NVC         3-1

AH ’78              - Eemboys        6-0        BVV ’31      - NITA         word donderdagavond gespeeld.

 

Koploper Loosdrecht met 56 punten, stevent na de overwinning op Altius, op het kampioenschap af !

Staan 7 punten voor op Amstelveen en 10 punten voor op AH ’78.

FC Hilversum staat na 22 wedstrijden en met 38 punten op de 6e plaats. (+66 – 40)   

En dat valt al met al best mee!

 

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!