Nuttige overwinning van de FC op Sportpark Crailoo!

Scheidsrechter

Wijnen, J. van

Accommodatie

Onbekend

Na de winterstop verloopt de competitie door de winterse omstandigheden niet zoals gepland. De wedstrijden thuis tegen Loosdrecht en uit bij BVV ’31 werden afgelast.

Maar vandaag werd er gelukkig weer gevoetbald en om 14:00 uur werd er afgetrapt..

Wij zagen onder goede leiding van arbiter van Wijnen uit Zeist voor rust een gelijk opgaande wedstrijd. De Groen Witten liepen ondanks de mutaties redelijk te ballen en Kockengen werd regelmatig op eigen helft terug gedrongen. In de 20e min. ging over rechts Nourdin Bourazma goed door en zijn voorzet werd fraai door de actieve Nicky de Vink binnen geschoten: 1-0.  De kanaries kwamen goed terug en uit de rebound kopte Michel Zeldenrijk de gelijkmaker langs doelman Robert-Jan Hendriks tegen de touwen:

1-1. De mooiste treffer scoorde Nicky de Vink vlak voor rust. Nicky liep met de bal langs een aantal spelers en schoot buitengewoon fraai de bal in de kruising: 2-1.

Tot aan de thee kregen wij nog redelijke scoringskansen om verder uit te lopen maar er werd niet meer gescoord. Rust 2-1.

Ook na de thee golfde het spel op en neer en de FC viel sterk aan en in de 65e min. kapte Samir Didouch stijlvol zijn man uit en roste de bal onhoudbaar binnen: 3-1

Beide trainers brachten verse krachten in en de toeschouwers hebben zich niet verveeld.

Daarna waren Said, Nourdin en Samir niet gelukkig met hun acties richting doelman Wilbert van Zutphen want hun schoten troffen helaas geen doel.

Niet veel later roste onze keeper Robert-Jan stijlvol een hard en laag schot uit zijn goal.

Onze gasten probeerden van alles om terug te komen in de wedstrijd, maar de hechtte FC defensie hield zich lang goed staande. Maar vlak voor tijd schoot spits Michel Zelden-rijk zijn tweede treffer binnen en bepaalde de eindstand op 3-2.

Mannen prima gespeeld!

Arbiter van Wijnen leidde deze sportieve wedstrijd bekwaam. Trok toch nog drie keer geel. Wegens spelbederf ontving Samir Didouch een kaart en bij Kockengen werden Berger en Romijn genoteerd.