Sponsors

FC Hilversum gaat voor de praatprijs!

NiTA 1

2 - 1

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

6 februari 2016 14:30

Scheidsrechter

Vugts, G.R.

Accommodatie

Onbekend

NITA 1 - FC Hilversum 1   2-1   (1-0)

Vandaag waren wij in Nieuwer Ter Aa te gast bij de nummer zes van de ranglijst NITA.

FC Hilversum heeft vorig jaar in december zijn laatste competitiewedstrijd tegen Altius gespeeld. Deze derby werd met 5-2 gewonnen. De geplande wedstrijden in januari tegen NITA en Amstelveen Heemraad werden helaas door natte omstandigheden afgelast.

En vandaag werden drie wedstrijden in de 3e klasse C ingehaald.

 

Scheidsrechter Vugts uit Soest liet om 14:30 uur op het kunstgrasveld aftrappen.

Onze gastheren vielen sterk aan en in de 10e min. scoorde NITA aanvaller Joël Wattime-na uit de rebound vrij gelukkig de openingstreffer 1-0. De FC kreeg ook een aantal kan-sen, de mooiste vlak voor rust, maar de keeper stopte vrij gelukkig deze inzet.

Helaas liep onze aanvoerder Jasper v.d. Heuvel vlak voor de thee, geheel onnodig en heel dom, in deze wedstrijd tegen zijn eerste gele kaart aan. Rust 1-0

 

Ook na de thee probeerde de FC om terug te komen in de wedstrijd. Maar bij een snelle NITA aanval verspeelde Nourdin achterin slordig de bal en dit foutje werd strak afgestraft door Nino Raaff en NITA tilde de stand op 2-0. De Groen Witten van coach Karel Bonsink bleven te nerveus  ballen. Waarom? Maar i.p.v. de voeten te laten spreken liepen spelers van beide teams veel te veel te ‘ouwehoeren’ tegen de scheids en dat betekende dat de man begon te strooien met gele kaarten. Totaal vanmiddag 10 keer geel!?!

Dan zou je denken dat je naar een schoppartij zit te kijken? Nee dus! Maar het werd voor ons in de 60e min. nog erger toen Fatih Yildirim, na een stevige tackle, met rood uit het veld werd gestuurd. Nog 30 min. met 10 man!   

 

Gelukkig werd er ook nog gescoord door ons, Sercan Ozturk scoorde uit een fraaie pass van Nicky de Vink de aansluitingstreffer: 2-1. Maar de koek was nog niet op want ook Burak Ugur en Jasper v.d Heuvel bleven ageren tegen de scheids en ontvingen voor hun gedrag hun tweede kaart aan en konden ook zij voortijdig gaan douchen.

En moet je met 8 spelers de wedstrijd verder uit spelen! (om hoofdpijn van te krijgen) Tot aan de 92e min. kregen wij nog een paar 100 % kansen om alsnog de dik verdiende gelijkmaker te scoren maar het bleef 2-1 voor NITA..

Teleurgesteld dropen de FC supporters af richting Hilversum!   

 

Betekend wel dat Karel Bonsink en Henk Puijk, de komende week, veel te bespreken hebben met onze selectiespelers! Al met al een wedstrijd om gauw te vergeten!

 

Arbiter Vugts trok volgens de kenners langs de lijn te snel naar de borstzak:

Bij NITA werden Hensbergen, Kooij, Verkerk, Tuininga en Abrahams genoteerd.

Bij FC Hilversum kreeg Didouch geel, Yildirim rood, en v.d. Heuvel en Ugur kregen beiden

2x geel, dus ook rood te zien!   

 

Opstelling:

Hensen, Bourazma, Ugur, v.d. Heuvel, de Vink, Didouch, Arraiss (Besir) Yildirym, Sheriff

Celmez)  Ozturk en Kidane (Abagdiou)

 

Zaterdag a.s. spelen wij in en tegen SV Ouderkerk, aftrap 14:30 uur.

Laten wij proberen om daar onze voeten te laten spreken!

  

Overige uitslagen: AH ’78 – SV Ouderkerk  0 – 1     Eemnes – RKAVIK    2 – 3.

De staartclubs hebben het prima gedaan!  

 

Joop Snelling Berg

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!