Sponsors

iMediate Cup

Al meer dan 25 jaar in FC Hilversum gastheer van de iMediate Cup.

Wat hebben sport en entertainment met elkaar gemeen? Da's duidelijk: eigenlijk alles! Spotlights, geld, ego's, waterdragers, roddel en achterklap, media, nog meer ego's, heroïek, nog meer geld, talent, werklust en goede, maar ook veel foute mensen.

Het was onvermijdelijk dat iMediate, geworteld in het entertainmentvak, de brug zou leggen naar het voetbaldomein. Dat gebeurde in 1991 voor het eerst en direct werd het toernooi een traditie. Vrijwel alle gerenommeerde entertainmentbedrijven hebben zich in de loop der jaren op de velden van FC Hilversum, waar het toernooi vanaf het begin plaatsvindt, laten zien en het vertoonde spel varieert elk jaar van slapstick tot Eredivisie-waardige spelpatronen.

In de pauze: een snee brood, een kroket, een appel en een glaasje melk. Na afloop: saté en bier in de enige eenheid die een voetbalkantine kent: meters.

En dan de moeder aller trofeeën: de iMediate Cup. Als deze ontbreekt in de bedrijfsvitrine - naast een laf tafeltennis- en korfbalbekertje - moet je twijfelen aan je bestaansrecht. 't Is maar dat je het weet!


Wij van iMediate (en FC Hilversum)

Klik HIER voor de pagina van de iMediate Cup !

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!