Sponsors

FC Hilversum geeft de punten weg.

FC Hilversum 1

3 - 4

Robinhood s.v. 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

25 maart 2017 14:00

Scheidsrechter

Otten, V.

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 - sv Robinhood 1 3-4 (2-1)

Op deze mooie lentedag begon de wedstrijd 45 minuten later. Het verkeer zat rondom Amsterdam muurvast en onze gasten waren daar ook de dupe van. Maar pupil van de week Amine Fakirou mocht van arbiter Otten uit Haarlem aftrappen.

Wij zagen een aantrekkelijke wedstrijd. Het spel golfde op en neer en de FC viel sterk aan en uit een voorzet van Michael The kopte Sercan Ozturk fraai de 1-0 binnen.

Onze keeper Marco Schreyer had het druk en voorkwam met zijn optreden een paar doelpunten. In de 25e min. ging Steyn Ploeg goed door en roste de 2-0 binnen. Wat een vreugde op de bank en langs de lijn.

Maar vlak voor rust counterde Robinhood goed uit en James Dhanai bepaalde de ruststand op 2-1.

Ook na de thee een aantrekkelijke wedstrijd. De scheids duldde geen commentaar op zijn leiding en toen onze coach zich liet horen werd Karel met rood achter het hekwerk gestuurd. Het spel golfde op en neer en de Amsterdammers lieten goed voetbal zien.

Beide teams kregen scoringskansen. Wij zagen dat paal en de keeper in de weg stonden om verder uit te lopen. En als je zelf niet scoort dan valt hij wel aan de andere kant. Want uit een snelle counter kwam Robinhood via een doelpunt van Hunte weer naast de FC: 2-2.

Een aantal spelers roerden ook hun mond en dat werd direct bestraft met een gele kaart! De Amsterdammers bleven goed ballen en namen via Denis Korang op voorsprong 2-3. Maar de Groen Witten toonden veerkracht en Hicham El Mourabit roste de stand weer op 3-3.

Wij namen genoegen met een punten verdeling...maar helaas kregen onze gasten vlak voor tijd de overwinning cadeau. Want Hibbert Landeno verspeelde binnen de 16 de bal aan routinier Johnny Appiah, en deze oud prof had geen moeite onze keeper te passeren en bepaalde zo de eindstand op 3-4..

Een gelijkspel zou de juiste uitslag zijn van deze sportieve wedstrijd.

Arbiter Otten gaf geel aan FC spelers Sercan Ozturk, Marco Schreyer en Fatik Yildirim. Bij onze gasten werden Hiwat en Appiah genoteerd.
De wedstrijdbal voor deze pot voetbal werd aangeboden door Rob Verweij.

Mannen koppie op, a.s. zaterdag pakken wij tegen JOS/W. de draad weer op! Wij staan nu op de 3e plaats. Koploper Victorie gaat als de brandweer af op het kampioen-schap..

Overige uitslagen:
OSM' 75 - Victoria 0-2
Kockengen - JOS/W 1-1
Ouderkerk - de Vecht 1-3
Zeeburgia - RKAVIC 6-0
Wartburgia - AH ' 78 1-1
Altius is vrij!

Joop Snelling Berg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!