Heek, D.

Accommodatie

Onbekend

AH' 78 - FC Hilversum 4-0 (2-0)

Na de overwinning op Zeeburgia (2-5) gaan de Groen Witten proberen om in Huizen AH '78 te verslaan.
Thuis wonnen wij met 3-1 van de elf van trainer Joeri Volker. Maar deze trainer weet inmiddels hoe de hazen bij de FC lopen en onze spelbepalers kregen bijna geen speel ruimte, maar al vroeg in de wedstrijd moet je op voorsprong komen maar Rosco mist na een/twee met Sercan een dot van een kans.

Niet veel later wordt een inzet van ons op de doellijn met veel moeite weg gerost. Met een beetje mazzel sta je na 30 min. met 0-3 voor. Maar AH kwam in de 35e min. via Banjaktoetoer op 1-0. En vlak voor rust schoot Terry Bone een vrije trap strak in het kruis en bepaalde de ruststand op 2-0.

In de 2e helft golfde het spel op en neer. Coach Karel Bonsink bracht Stefan Kovachev in voor Rosco Cyrus. Ook nu kregen wij weer een aantal kansen maar die werden jammerlijk genoeg niet benut...maar de hechtte defensie van AH stond als een huis, desondanks hebben wij klasse genoeg in huis om een paar doelpunten te maken.

Onze laatste man Appie Arraiss kreeg voor rust geel en liep vrij ongelukkig tegen zijn 2e kaart aan en kon met rood op zak voortijdig gaan douchen. Beide trainers brachten verse krachten in, bij ons werd de moegestreden Steyn Ploeg vervangen door Glenn Holster. Maar toen Tony Bonsink heel lnullig de bal verspeelde kon Mounir simpel de 3-0 binnen schieten. Dat was de nekslag voor FC Hilversum en vlak voor tijd bepaalde Mounir met een mooie stifbal de eindstand op 4-0.

Al met al iets te veel van het goede...maar als je zelf niet scoort...moet je gewoon gaan douchen en hopen dat het a.s. zaterdag tegen Robinhood wel lukt om een wedstrijd te winnen! Maar dan moeten wij wel uit een ander vaatje tappen!

Scheidsrechter Heek uit Hooglanderveen floot goed. Gaf geel aan AH speler el Kaddari. En bij ons Appie 2x geel...rood...