Sponsors

FC Hilversum op alle fronten afgetroefd!

Victoria 1

5 - 0

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

4 maart 2017 14:00

Scheidsrechter

Tol, F.M.

Accommodatie

Onbekend

HFC Victoria 1 – FC Hilversum 1      5–0    (2-0)

Vandaag de plaatselijke derby tussen de nummers 1 en 2 op Sportpark Crailoo. De grasmat lag er goed bij en onze pupil van de week, Mark Issoe, mocht van arbiter Frank Tol uit Amersfoort als eerste de bal beroeren. Mark dribbelde richting doelman Rik Letteboer en schoot de bal in het doel.

Later zou blijken dat Mark vanmiddag, als enige FC speler, Victoria keeper Rik Letteboer had gepasseerd!

Daarna zagen wij al gauw dat de Groen Witten van Karel Bonsink een moeilijke middag zouden krijgen.

Want normaal deelt FC Hilversum de lakens uit, maar onze gasten vielen sterk aan en wij kwamen constant onder druk te staan. Komt bij dat wij erg slordig speelden! Te veel passes kwamen niet aan en in de 8e min. verspeelde Tony Bonsink slordig de bal aan Victoria aanvaller,  Mohamed  El Sobki, Mo ging goed door en roste de bal onhoudbaar binnen:1-0. Daarna kregen Rosco en Sercan kansen om de stand weer gelijk te trekken. Maar beiden waren niet gelukkig in de afronding. Wij zagen dat Victoria in een hoog tempo aan bleef aanvallen en de druk steeds groter werd. Helaas ging bij ons  Fatih Yildirim ook in de fout..Fatih verspeelde de bal knullig aan oud FC speler Okacha Bankodad.  De goed spelende Okacha schoot de bal prachtig in de kruising en bepaalde de ruststand op 2-0.Al met al spelen de Groen Witten ver onder hun normale niveau!

Ook in het 2e bedrijf hadden wij weinig in te brengen. Victoria rook bloed en viel sterk aan. Maar ook de FC Hilversum brak een paar keer gevaarlijk uit. Maar Sercan, Dave en Rosco liepen zich steeds vast op de hechtte verdediging van Victoria. Komt bij dat bij ons de dragende spelers totaal uit vorm zijn!?!.

Daar in tegen speelde Victoria wel de pannen van het dak,! Het hoge tempo,het loopvermogen en de goede conditie van de Victorianen sloopten de Groen Witten! En deze overmacht werd rijkelijk beloond!

Onze doelman Marco Schreyer had een moeilijke middag en kreeg onvoldoende steun van zijn mede-spelers. Daar trok Victoria zich niets van aan en via Remy de Wilde (3-0) mooie kopbal van Mo El Sobki

(4-0) en  wederom Mohamed El Sobki, Mo scoorde op aangeven van oud FC-speler Ivanildo Darson, zijn

3e treffer en bepaalde zo de eindstand op 5-0. Dik verdiende overwinning voor de elf van trainer Stijn van “t Hooft .. Daar in tegen een afgang voor de elf van trainer Karel Bonsink.

Maar zo spelend stevent koploper Victoria recht op het kampioenschap af!  Zij staan nu vijf punten los van de nummer 2 FC Hilversum! 

Helaas zijn wij na de winterstop zeer zwak begonnen en Karel Bonsink heeft volgende week een hoop werk! 

Mannen pak je verlies...keihard trainen...dan komt het succes van zelf weer terug!

Scheidsrechter Frank Tol uit Amersfoort floot een goede wedstrijd. Trok tijdens deze sportieve derby totaal zes keer de gele kaart. Bij ons werden wegens spelbederf Michael Thé, Sercan Ozturk en Dave Huijmans genoteerd. Bij Victoria kregen Leenen, Langhout en Alsheikh Balal een gele kaart.

Zaterdag a.s. spelen wij in Amsterdam tegen Zeeburgia. Aftrap 14:30 uur

Thuis wonnen wij toen 10-2...Maar in het verleden behaalde successen tellen in het heden niet zoveel!

Balsponsor waren Gijs v.d. Berg uit Ouderkerk a/d Amstel & Van Beers schilderwerken uit Hilversum.

Roy van Beek bedankt voor de mooie omslagen voor ons programmablaadje! Klasse!

Overige uitslagen:

Altius – AH ‘78 1-1 de Vecht – JOS/W 2-2

OSM ‘75 – Robinhood 1-4 Wartburgia – Zeeburgia 3-1

Ouderkerk   – RKAVIC 6-2 Kockengen is vrij.

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!