Klinken, P. van

Accommodatie

Onbekend

FC Hilversum 1 – RKAVIC 1     4-0   (2-0)

Na een lange winterstop en een afgelaste wedstrijd tegen Kockengen werd er vandaag onder ideale weersomstandigheden gelukkig weer gevoetbald..

Pupil van de week Afand Hussein bracht de bal aan het rollen...daarna zagen wij een sportieve wedstrijd, goed geleid door Peter van Klinken uit Driebergen. Onze gasten speelden met veel inzet en daar had de FC in de begin fase veel moeite mee. Mede door het optreden van onze keeper Marco Schreyer kwam VIC niet tot scoren. Maar na 30 minuten kwamen wij beter in de wedstrijd en met mooie combinatie vielen wij nu sterk aan. Via fraaie doel punten van Dave Huijmans en Hicham El Mourabit werd de ruststand bepaald op 2-0.

Na de theepauze kon je zien dat trainer/coach Karel Bonsink de boys had toegesproken want het liep in het 2e bedrijf veel beter. Want met mooie combinaties werd VIC regelmatig op eigen helft vastgezet. Beide trainers brachten verse krachten in. Bij ons werden 2 talenten van 16 jaar ingebracht, t.w. Steyn Ploeg en Stefan Kovachev..Goede zaak dat Karel Bonsink deze jongens mee laat ballen.

Beide teams werkten hard en ondanks de stevige duels om de bal bleef het een sportieve wedstrijd. De FC kreeg diverse kansen om verder uit te lopen. Maar in de slot fase sloeg de FC weer toe want topscoorder Sercan Ozturk schoot nog twee keer raak en bepaalde de eindstand op 4-0.

De arbiter trok tijdens deze wedstrijd 2 keer geel. Bij ons werd Hibbert Landeno genoteerd.

En bij VIC Gullien Dossett. Al met al een goede start voor strijd om de titel!

Zaterdag a.s. een top wedstrijd op Sportpark Crailoo: Victoria 1 – FC Hilversum 1…

Komt allen U zult zich niet vervelen!

Balsponsor: Lid van Verdienste Hans Offringa & Grand Cafe de Bult, Mosplein. Amsterdam N.