Sponsors

FC Hilversum vandaag niet bij de les!

Kockengen 1

3 - 0

FC Hilversum 1

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

25 februari 2017 14:00

Scheidsrechter

Pijlman, A.

Accommodatie

Onbekend

Kockengen 1 – FC Hilversum 1     3 – 0   (2 – 0)

Na een stormachtige week met heel veel regen kon er vanmiddag toch gespeeld worden. 

Op Sportpark Crailoo speelt Kockengen een thuis wedstrijd tegen de koploper van de 3e klasse C FC Hilversum. Trainer Patrick Hilhorst kende geen mutaties. Zijn collega Karel Bonsink daar in tegen kon door blessures niet beschikken over Fatih Yilderim en Quinton Bhagwandin.

En een aantal spelers zijn niet fit aan deze wedstrijd begonnen. .

Maar een goede zaak is dat routinier Richard Dirven weer kon spelen!

Scheidsrechter Andre Pijlman uit Volendam liet onze pupil van de week Diyar Ibrahim, van JO11-1, aftrappen. Daarna zagen wij dat onze gasten uit Kockengen niet voor de mooie natuur naar Sportpark Crailoo waren gekomen. De fysiek sterke ploeg van trainer Patrick Hilhorst waren veel beter bij de les dan de elf van trainer/coach Karel Bonsink.

Wij speelden vandaag slordig. Komt bij dat onze spelbepalers, Sercan Ozturk, Dave Huijmans en Rosco Cyrus geen meter ruimte kregen en deze tactiek werd uiteindelijk beloond met drie punten.

De beginfase ging nog gelijk op maar Kockengen speelde collectief gezien een goede wedstrijd en in de 35e min. werd onnodig balverlies de inleiding tot de openingstreffer. Want Anthonie Molleman strafte dit foutje strak af en schoot de stand op 1-0. En mede door goed keeperswerk van Marco Schreyer bleef het lang 1-0. 

Maar Kockengen had het betere van het spel en vlak voor rust schoot Maarten Zilver uit de rebound de ruststand op 2-0. 

Ook na de thee speelden wij matig maar kregen toch een aantal kansen om terug te komen in de wedstrijd. Maar de goede keeper Wilbert van Zutphen liet zich niet verrassen! Het spel golfde op en neer.

Beide trainers brachten verse krachten in. Bij ons werden Steyn Ploeg en Stefan Kovachev ingebracht.

De Groen Witten vielen sterk aan maar kwamen niet tot scoren. In het 2e bedrijf werd het spel een aantal keren stil gelegd om onze verzorger, Kay de Wolf, de ruimte te geven om geblesseerde spelers van de FC op te lappen! Maar Kockengen ging onverdroten door en vlak voor tijd kopte Brian Poll de eindstand op 3-0. Betekend de 2e nederlaag van dit seizoen. Al met al een dik verdiende overwinning voor Kockengen!

Maar niet getreurd, wekelijks speelden wij de pannen van het dak, en nu na de winterstop zit er zand in de machine!  Karel Bonsink krijgt het de komende week druk om zijn team voor te bereiden op de topper tegen koploper Victoria!   

Arbiter Andre Pijlman kende tijdens deze sportieve wedstrijd geen problemen.

Wegens spelbederf werden bij ons Dave Huijmans, Appie Arraiss en Hibbert Landeno genoteerd. 

Bij Kockengen kreeg Erik de Hoop een gele kaart.

Gezien Victoria met 2-0 heeft gewonnen van de Vecht is Victoria nu koploper!. 

Balsponsor Eet Café ‘t Pandje bij de Crailose Brug.

Zaterdag 4 maart a.s. op Sportpark Crailoo de topper Victoria 1 – FC Hilversum 1

Aftrap 14:00 uur. KOMT ALLEN U ZULT ZICH NIET VERVELEN!

Joop Snelling Berg        

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!