Onbekend

FC Hilversum 1  – Altius 1   4 - 0    (0 - 0)

De mannen van trainer/coach Karel Bonsink hebben hun ‘wonden’ gelikt na de schoppartij 2 weken terug op Crailoo. De trainer van OSM gooide in het 2e part het 4-4-2 systeem in de prullenmand en schakelde over op het systeem rammen en rossen! Helaas liet de scheids dat allemaal toe!

OSM negen gele kaarten en met de drie punten terug naar Maarssen! Wij blauwe enkels en een kater!

Vorige week waren wij vrij…en onze gasten Altius verloor thuis met 1-0 van Robinhood. .

Het is vandaag gezellig druk op Sportpark Crailoo voor de laatste competitie wedstrijd in 2016.

De grasmat lag er weer strak bij, en een compliment richting onze groenmedewerkers is zeker op zijn plaats! Gezien het miezerige weer waren de lampen van de zes lichtmaten aangezet.

En de toeschouwers zaten lekker droog op onze tribune…En dat is een goede zaak!

Om 14:00 uur mocht pupil van de week Ahmed Benkodad vanmiddag als eerste de wedstrijdbal van de jarige Rob Verweij beroeren. Daarna zagen 200 toeschouwers, onder leiding van arbiter Eren uit Vleuten, een levendige maar ook een spannende pot voetbal op Sportpark Crailoo.

Beide teams speelden vol op de aanval en in de beginfase een gelijk opgaande wedstrijd.

Maar na 20 minuten kreeg Altius 2 100 % kansen om de score te openen, maar de paal en goed keeperswerk van Marco Schreyer voorkwamen erger. Daarna herstelde de FC zich en kregen wij via Rosco Cyrus en Sercan Ozturk reële kansen maar de Altius doelman Casper van Tatenhove liet zich niet verrassen en met de brilstand 0-0 ging men aan de thee.

Tijdens de thee zette onze trainer Karel Bonsink de boel weer op scherp en binnen 6 minuten was de wedstrijd helemaal omgedraaid en bijna gespeeld!  Want onze topscorer Sercan Ozturk liep zich goed vrij, werd op maat aangespeeld, en schoot de bal strak binnen: 1-0

Niet veel later weer een mooie FC-aanval en uit een voorzet van Dave Huijmans roste Rosco Cyrus de bal hard en hoog tegen de touwen: 2-0.. Wat een opluchting op de tribune en langs de lijn!

Altius was duidelijk aangeslagen maar probeerde met veel inzet om terug te komen in de wedstrijd maar de Groen Witten voelden dat zij de strijd gingen winnen want Altius werd nu regelmatig op eigen helft teruggedrongen. En in 72e minuut ging over rechts Dave Huijmans goed door en met een prachtige lob verschalkte hij de Altius doelman: 3-0..Een wereldgoal!

De wedstrijd was gelopen, maar de elf van trainer Daan Hidden, probeerden via de counter om terug te komen in de wedstrijd maar de FC defensie gaf geen krimp.

Daarin tegen bleef de FC goed combineren en de bal kwam op maat bij Sercan Ozturk, en met een strak schot bepaalde Sercan de eindstand op 4-0.

Gelukkig 2 teams die sportief de wapens kruisten…en met dat gevoel sluiten wij positief de eerste helft van de competitie af…AH ’78 heeft na 12 wedstrijden de eerste periodetitel binnen gehaald.

Scheidsrechter Eren floot een goede wedstrijd, hield het strak, maar liet wel lekker ballen.

Tijdens deze sportieve derby werden bij Altius, Hemmers, v.d. Hazel en El Morabit genoteerd.

Bij ons kregen Fatih Yildirim en Quinton Bhagwandin een gele kaart!

Balsponsor waren Rob Verweij en Timmer –en Onderhoudsbedrijf Lensen uit Hilversum.