Sponsors

FC Hilversum vermaakt het publiek met 10 doelpunten! RKAVIC 1 – FC Hilversum 1 1 - 10 (0-6)

RKAVIC 1

1 - 10

FC Hilversum 1

Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

22 oktober 2016 14:30

Scheidsrechter

Roeleveld, V.C.

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 22 oktober: inhaalwedstrijd RKAVIC 1 – FC Hilversum 1   1 - 10  (0-6)

Vanmiddag spelen op Sportpark Escapade in Amstelveen twee clubs tegen elkaar die samen al 210 jaar tegen een balletje lopen te trappen. Want RKAVIC vierde begin september hun 100 jarig bestaan.

De meegereisde supporters werden vorige week verwent met goed voetbal en met vijf doelpunten. Trainer coach Karel Bonsink en zijn assistent Richard Lensen hebben afgelopen week goed getraind met de selectiegroep en zij zijn weer klaar gestoomd om ook in Amstelveen proberen te winnen!

Onze gasten dragen de rode lantaarn en zullen er alles aan doen om een puntje af te pakken van de

koploper. Onze gastheren mochten van arbiter Roeleveld uit Mijdrecht aftrappen.

Maar binnen 20 minuten was de wedstrijd reeds gespeeld. Want de Groen Witten van Karel Bonsink waren vanmiddag een maatje te groot voor de elf van trainer Hesdey Tevreden.

Met vlotte combinaties en met mooi aanvallend voetbal werd RKAVIC zoek gespeeld.

De eerste treffer werd in de 4e min. gescoord, uit een steekpass van Tony Bonsink opende Aziz Salama de score 0-1. Niet veel later rondde Hicham El Mourabit een voorzet van Quinton af 0-2. Sercan Ozturk kopte daarna een voorzet van Quinton fraai binnen 0-3.

Onze doelman Marco Schreyer kreeg bijna niets te doen, zijn collega Ricky Wijnberg des te meer want hij moest nog drie keer toestaan dat Aziz Salama, Sercan Ozturk en Dave Huijmans hem wisten te passeren en met een ruststand van 0-6 ging men aan de thee..

Ook in het 2e bedrijf een eenzijdige wedstrijd. Want FC Hilversum bleef in een hoog tempo aanvallen en jagen op meer doelpunten. Nou wij werden langs de lijn verwent:

A: door een heerlijk zonnetje, B: wij zagen goed voetbal met fraaie doelpunten!

Eerst schoot Sercan de bal op de paal, maar keer op keer kwamen de ballen via de vleugel spelers mooi voor de pot en Sercan Ozturk 0-7 en de 0-8 binnen (zijn vierde treffer)

Trainer Karel Bonsink bracht drie verse krachten in en het spel ging verder en niet veel later werd Aziz Salama op maat aangespeeld en weer was het raak 0-9….De FC nam gas terug en zo kreeg RKAVIC de kans om uit te breken en uit een voorzet van rechts werd de bal fraai bij de 2e paal binnengekopt en zo redde Peter Verbaken de eer voor zijn club: 1-9…

Maar FC Hilversum viel meteen weer aan en Dave Huijmans speelde zijn man uit en schoot de eind-stand op 1-10! Mannen gefeliciteerd met deze grote uitslag! Prima gebald en ga zo door!

 

Scheidsrechter Roeleveld leidde deze sportieve wedstrijd bekwaam. Bij ons werd aanvoerder Jasper v.d. Heuvel na een lichte overtreding bestraft met een gele kaart.

 

Er werd nog een wedstrijd in Driemond uitgespeeld: s.v. Robinhood – OSM’75  3-0.

 

Door deze overwinning staan wij na 7 wedstrijden en met 17 punten (28/10) op de 1e plaats.

2e AH ’78  7 – 14 (13/9  3e Victoria 7 – 13 (19/7)  4e OSM ’75  6 – 12 (14/11)

 

Zaterdag a.s. spelen wij op Sportpark Crailoo tegen JOS/Watergraafsmeer. Aftrap 14:00 uur.       

                                         KOMT ALLEN U ZULT ZICH NIET VERVELEN!

 

Joop Snelling Berg.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!