Sponsors

FC Hilversum speelt in Ouderkerk a/d Amstel de pannen van het dak!

Ouderkerk 1

1 - 5

FC Hilversum 1

Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

15 oktober 2016 14:30

Scheidsrechter

Blommesteijn, Th.

Accommodatie

Onbekend

SV Ouderkerk 1 – FC Hilversum 1  1–5    (1-4)

Vanmiddag waren wij te gast bij de club van onze sympathieke sportvriend Ton Geysel. Ton was in jaren zeventig één van de betere spelers bij FC Hilversum. Prachtige tijden meegemaakt!

Maar vanmiddag gaan wij proberen de ingeslagen weg der overwinningen voort te zetten.

Werd vorige week koploper AH’78 met goed voetbal met 3-1 verslagen, vanmiddag zagen wij onder leiding van arbiter Theo Blommensteijn uit Zwanenburg  weer een goed spelend FC Hilversum.

 

Want vanaf de aftrap zijn de Groen Witten de boven liggende partij en werden onze gastheren regel-matig op eigen helft terug gedrongen. Met vloeiende combinaties en in een hoog tempo viel de FC aan en kregen wij al vroeg in de wedstrijd scoringskansen maar tot aan de 20e minuut kon doelman v.d. Woude de nul houden. Toen kregen wij vlak achter elkaar twee vrije trappen mee! De eerste roste Dave Huijmans vanaf rand 16 binnen (0-1) en even later vanaf 25 meter, en ook deze werd fraai door

Dave binnen geschoten (0-2)  Maar Ouderkerk counterde goed uit en de nummer 11, Serginho Lens kopte zijn team terug in de wedstrijd. (!-2). Maar verder konden de aanvallers van Ouderkerk geen potten breken. Want de laatste lijn stond als een huis. FC Hilversum zette een tandje bij en uit twee passes van Rosco Cyrus schoot Sercan Ozrturk de 1-3 en de ruststand op 1-4.   

 

Ook in het 2e bedrijf waren de Groen Witten heer en meester, maar verzuimde om de score op te vijzelen. Maar langs de kant genoten de toeschouwers van het verzorgde veldspel van de Groen Witten. Trainer coach Karel Bonsink wisselde volop en het spel werd er niet minder om.

De FC bleef de bal rond tikken en onze gastheren hebben een moeilijke middag gehad!

Ook nu kregen wij een viertal kansen, maar deze werden helaas niet benut. Maar in de 80e min. ging Enes Unlu goed door en met een prachtige wreeftrap schoot hij de bal in de kruising en bepaalde zo de eindstand op 1-5. Mannen prima gespeeld! Ga zo door!!!

 

Arbiter Blommensteijn leidde bekwaam en kende tijdens deze sportieve ontmoeting geen problemen. Maar trok toch nog drie keer geel. Bij ons werden Richard Dirven en Rosco Cyrus genoteerd.

En bij Ouderkerk ging Goos Doorn op de bon.

 

Door deze eclatante overwinning staan wij nu na 6 wedstrijden en met 14 punten op de 1e plaats. 2e AH ’78  7 - 14 en 3e Victoria 7 – 13.

 

Komende zaterdag spelen wij een inhaalwedstrijd in Amstelveen tegen RKAVIC.

Sportpark Escapade 5, 1183 NM Amstelveen. Aftrap 14:30 uur.

KOMT ALLEN U ZULT ZICH NIET VERVELEN!

 

Overige uitslagen:

Victoria      - Zeeburgia     3-3    Altius               - Kockengen     1-1

AH ’78       - Robinhood    5-2   JOS/W.gr.meer – OSM ’75        0-2

De Vecht   - Wartburgia    1-1    RKAVIC vrij….

 

Er waren vragen over de periodetitels:

1e periode na 12 wedstrijden

2e periode na 12 wedstrijden.

3e periode gaat naar de club die na 24 wedstrijden het hoogst is geëindigd (zonder een periodetitel)

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!