Sponsors

FC Hilversum laat zich het kaas niet van het brood eten! Wartburgia 1 – FC Hilversum 1 2 – 3 (2 - 1)

Wartburgia 1

2 - 3

FC Hilversum 1

Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)

Competitie

Mannen zaterdag, 1, 3e klasse C

Datum

24 september 2016 14:30

Scheidsrechter

Stuurop, B.

Accommodatie

Onbekend

Onder ideale weersomstandigheden zagen wij op Sportpark Drieburg in Amsterdam een spannende

wedstrijd. De Amsterdammers begonnen met heel veel inzet en met veel fysiek aan deze wedstrijd. 

En dan heb je als scheidsrechter de taak om dat in goede banen te lijden. Helaas floot de heer Stuurop uit Amsterdam veel te lankmoedig, liet veel te veel toe en dan krijg je acties en reacties.

Deelde totaal vier gele kaarten uit, Maar de FC werd een beetje verrast door de Mokumers en via doelpunten van Ridderbos en Keimanutu kwamen zij op een 2-0 voorsprong. Helaas viel laatste man Richard Dirven al vroeg in de wedstrijd uit en Appie Arraiss nam zijn positie over. FC Hilversum kwam langzaam terug in de wedstrijd en kregen wij een aantal kansen om terug te komen in de wedstrijd. Dat lukte vlak voor rust wel en na een mooie aanval over rechts bepaalde onze spits Sercan Ozturk de ruststand op 2-1.

Na de thee bepaalde de Groen Witten van trainer Karel Bonsink de wedstrijd. Nu werd Wartburgia regelmatig op eigen helft terug gedrongen. Halverwege het 2e part zagen wij dat Dave Huijmans de bal fraai op de goal krulde en bij de 2e paal viel de bal binnen: 2-2. Onze aanvallers, Rosco en Quinton 

werden regelmatig te hard aangepakt maar de verdedigers van Wartburgia werden slechts bestraft met een gele kaart of een waarschuwend woord?  Maar langzaam raakte bij Wartburgia de pijp leeg en FC Hilversum viel met goed voetbal sterk aan. De ene na de andere aanval richting doelman Jos van Nes. En uit een fraaie voorzet van Quinton Bhagwandin kopte onze spits Sercan Ozturk de bal fraai binnen zette zo de Groen Witten op voorsprong 2 - 3. Wat een vreugde op en langs het veld! Daarna kregen wij nog een aantal kansen om verder uit te lopen maar er werd niet meer gescoord. Mannen onze complimenten, hard gewerkt, en ijzersterk terug gekomen! Klasse!

Richard sterkte…wij hopen dat het meevalt! 

De warrig leidende arbiter Stuurop gaf bij ons geel aan Rosco Cyrus en Dave Huijmans.

Bij Wartburgia werden James Riley en Levin Adu genoteerd. 

Zaterdag a.s. spelen wij uit tegen s.v. Robinhood uit Amstelveen. Aftrap 14:30 uur. Veld 2 

Sportpark Escapade 5, 1183 NM Amstelveen.

Gezien zij spelen op het Complex van RKAVIC (spelen ook thuis) bestaat de mogelijkheid dat wij bij Geinburgia op Sportpark Bob de Vries in Driemond , aan moeten treden?   

Overige uitslagen:

Altius     - JOS/W.gr.meer 1-0 de Vecht - RKAVIC 6-2

Victoria     - AH ’78 0-0 Kockengen - Robinhood Bij een stand van 2-3

OSM ’75    - Zeeburgia 6-2 gestaakt G.W.T. ( gestaakt wegens tuchtzaak)

Joop Snelling Berg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!