Schouten, R.

Accommodatie

Onbekend

ASV’65 1 – FC Hilversum 1          2-2    (1-0)

FC Hilversum speelde vandaag in Ankeveen tegen ASV ’65. Zij spelen op zondag in de 4e klasse en draaiden vorig seizoen volop mee om het kampioenschap.

Om 17:00 uur liet scheidsrechter Schouten uit Almere aftrappen.

Beide clubs spelen met Groen Witte shirts, dus speelde FC Hilversum, nu in het fraaie zwarte uit tenue. Nu leek het net of wij tegen FC Hilversum speelden!?!

Mede door de vakantietijd misten beide trainers nog een aantal vaste krachten..

We zagen op het knusse ASV sportpark geen goede maar wel een levendige wedstrijd.

ASV en FC Hilversum en ook de scheidsrechter zijn nog zoekende naar de goede vorm.

Beiden kregen een aantal doelrijpe kansen. Vlak voor rust verzuimde de scheids om te fluiten na een stevige overtreding op Fatih Yildirim. Nu kwam de bal voor de goal en ASV speler v.d. Greft schoot het cadeautje binnen en bepaalde ruststand op 1-0.

Vlak na rust kwamen wij goed terug, want Hicham El Mourabit, scoorde fraai de gelijkmaker binnen. 1-1. Daarna werd de FC sterker en waren wij weer een aantal keren dichtbij een tweede treffer maar wij wisten het netje nog niet te vinden.

Beide trainers brachten verse krachten in. FC Hilversum viel sterk aan en na een vlotte combinatie schoot Aziz Salama onhoudbaar de stand op 1-2.

De FC dacht de buit binnen te hebben maar vlak voor tijd kopte ASV speler Abdelbakey de bal uit een corner snoeihard langs onze keeper Marco Schreyer binnen en bepaalde alsnog de eindstand op 2-2. Al met al en nuttige wedstrijd richting de competitie!

OSO speelde voor de beker Wasmeer van de mat en won met 10-0.