Broekdijk Oost 30
3621LN
BREUKELEN UT
tel. 0346-262856

9 december 2023. 11e speelronde seizoen 2023-2024.FC Breukelen – FC Hilversum  7-1  (1-0)

Vandaag de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen FC Breukelen onder leiding van arbiter Roelof Luinge. De wedstrijd krabbelde voort met enkele mogelijkheden voor FC Hilversum, maar na 32 minuten onnodig bal verlies en Breukelen scoort vanaf de 16 de stand op 1-0. Daarna een gelijk opgaande wedstrijd en in de 40 ste minuut nam de spits de bal aan op zijn borst en dacht onze doelman Marco Schreyer te verschalken met een stift maar Marco pareerde stijlvol deze lob bal. Rust 1-0.Tijdens de rust werd Christian Gandu vervangen door Christopher Bito..Vlak na de thee roste Marco Schreyer 2 keer een inzet weg, maar de derde inzet was onhoudbaar en Breukelen scoort fraai de stand op 2-0. Vijf minuten later kreeg Breukelen alle vrijheid binnen de 16 en Marco werd voor de derde keer gepasseerd 3-0.. Maar de FC herpakte zich en na een mooie aanval via Ryan de Jong op Christopher Bito die goed door ging en de bal breed legde op Epi Kreamer die de FC terug schoot in de wedstrijd 3-1. Maar niet veel later wordt een terug speelbal van Mitchell Verrips onderschept en de spits schiet de bal tegen de touwen 4-1..en 1 minuut later kreeg een aanvaller van Breukelen alle vrijheid om de bal binnen te schieten 5-1. Ongelooflijk hoe zwak wij lopen te verdedigen? Ferry Marks haalde Dave Huijmans en Epi Kreamer naar de kant en werden vervangen door Mo Balal en Djoey Dorresteijn..In de 85e minuut scoorde Breukelen uit een counter nog de 6-1..Helaas raakte Balal geblesseerd en werd vervangen door Michiel Roosendaal ..FC Hilversum kreeg nog een dreun want de spits schoot ongehinderd de eindstand op 7-1.  Wederom een grote nederlaag..tot nog toe nog geen wedstrijd gewonnen, drie keer gelijk gespeeld en acht wedstrijden verloren..we scoorden 20 doelpunten en Marco werd 46 keer gepasseerd. De winterstop duurt tot zaterdag 20 januari 2024.Hopelijk laten wij in 2024 zien dat wij veel beter kunnen en ons gaan handhaven in de 2e klasse!  Scheidsrechter Roelof Luinge floot goed en hield de kaarten op zak.