3781BC
VOORTHUIZEN
tel. 0342-473500

VVOP geeft FC Hilversum een draai om de oren! VVOP – FC Hilversum 6-1  (2-0)

Vandaag waren wij te gast op Sportpark De Roeleneng in Voorthuizen.Vooraf mocht pupil van de week Finn Krikke als eerste de bal beroeren.Arbiter Kenneth Debipersad liet daarna aftrappen. Zowel VVOP en de FC strijden tegen degradatie en wil je dat ontlopen dan moet je punten pakken!Voor de thee een gelijkopgaande wedstrijd, maar in de 10e min. mooie aanval van VVOP en uit een voorzet van Niek Bos kopt Tom v.d. Bunt de bal fraai binnen 1-0.Niet veel later krijgen wij een vrije trap mee en Dave Huijmans schiet de bal helaas rakelings naast..Maar vlak voor rust wordt er slecht verdedigd en Tim de Witte schiet VVOP op 2-0.Ik weet niet wat onze ploeg tijdens de rust heeft gedronken maar na de thee werden wij overrompeld door een goed spelend VVOP.. In de 50 ste min schiet een VVOP speler de bal tegen de lat, de bal stuitte heel ongelukkig via onze doelman Marco Schreyer binnen 3-0..In de 75e minuut gaat Kreamer goed door maar ziet zijn schot gestopt door doelman v.d. Steeg. Niet veel later wederom een FC aanval en nu schiet Epitace Kreamer wel de bal strak tegen het net 3-1.Dan zou je verwachten dat de FC alles op de aanval gooit..helaas niet wij, maar onze gastheren stroopten de mouwen op en wij hadden niets meer te vertellen! Jos van Millingen schiet de 4-1 binnen en onze verdedigers werden in de slotfase aan alle kanten voorbij gelopen en VVOP liep via doelpunten vanwederom Niek Bos 5-1 en Daan de Witte schiet de eindstand op 6-1..We kunnen wel stellen dat voor ons het doek is gevallen! Arbiter Debipersad en zijn assistenten van Meerveld van VVOP en Kenny Koelwijn van de FC verdienen een compliment. Tijdens deze sportieve wedstrijd kreeg VVOP speler Tim de Witte een gele kaart.

Opstelling: Schreyer, Roosendaal, Fokker, de Jong, Promes (Kreamer) Oliekan, Slager, Frederik, Verrips, Gandu (Achaq) en Huijmans (Leber)

Komende week wensen wij allen gezellige Paasdagen en zaterdag 6 april speelronde 20

Dan komt de nummer 3 van de ranglijst FC De Bilt naar Sportpark Crailoo. aftrap 14:00 uur.