tel. 033-2571257

25 november: Veensche Boys – FC Hilversum   7-2  (4-1)

Vandaag de wedstrijd tegen Veensche Boys op het mooie Complex in Nijkerkerveen.

Tijdens de wedstrijd onder leiding van Gert v.d. Broek werd er 9 keer gescoord.

In de 17e min. schoot Kreamer hard op de goal, de keeper liet de bal los, maar Leber kwam net te laat om te profiteren...In de omschakeling wist Veensche Boys te scoren. 1-0

Hierna was Hilversum het kwijt en Marco Schreyer moest meerdere keren handelend op treden maar kon niet verhinderen dat in de 21e min. de 2-0 viel vanaf rand strafschopgebied ..

1 minuut later een aanval over links en de speler loopt onze verdediger voorbij en scoort de 3-0 voor Veensche Boys..Na 34 minuten een hard schot van Verrips maar de keeper redde fraai.

Maar 1 minuut later passeerde Bito 2 spelers en schoot fraai de stand op 3-1.

Vlak voor rust roste Marco een hard schot uit zijn doel maar werd even later alsnog gepasseerd ruststand derhalve 4-1..

Na de thee verving Frederik voor Bito, en in de 49e minuut en schoot Frederik vanaf 25 meter de FC terug in de wedstrijd 4-2.. Na 74 min. werd Kreamer vervangen door Promes en Sno verving Roosendaal..

Na 81 minuten was er een ware schiettent met klasse reddingen op de doellijn van Marco Schreyer en Verrips..maar uit een snelle counter scoorde Veensche Boys 5-2. In de 88e minuut dacht FC Hilversum

voetballend de aanval te zoeken maar door druk van de tegenstander werd er simpel balverlies geleden en de bal werd fraai voor de goal getrapt en de aanvaller kreeg alle vrijheid om de stand op 6-2 te zetten.

Daarna ging alles mis, ploeggenoten laten hun doelman voor Jan met de korte achternaam staan door niets te doen als er twee tegenstanders op Marco afkomen en de bal werd binnen geschoten 7-2..

Niet veel later floot arbiter v.d. Broek af en dropen de FC spelers af naar de kleedkamer.

Scheidsrechter van den Broek floot een goede wedstrijd.

Hield het strak en trok 1 keer geel voor Dave Huijmans..

FC Breukelen - Maarssen 3-0

zaterdag a.s. FC Hilversum – VVA Achterberg  aftrap 14:00 uur. Arbiter Jos Straver..