Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Publiek heeft zich niet verveeld op Sportpark Crailoo…FC Hilversum – EDO (U) 1-1 (1-1)

tel. 035-6913766

Publiek heeft zich niet verveeld op Sportpark Crailoo…FC Hilversum – EDO (U)  1-1  (1-1)

Onze speaker Hans Offringa begroette onze gasten uit Utrecht en gaf daarna de namen door van de spelers van beide teams..Deelde verder mede dat onze hoofdsponsor van Eetcafé t’ Pandje en archivaris Karel de Loos vandaag de balsponsor zijn! De grasmat lag er mooi bij en om 2 uur liet scheidsrechter Kenneth Debipersad uit Utrecht aftrappen. Het talrijke publiek zag twee teams ballen met veel voetbal in huis. Met vlotte combinaties vielen beide teams aan en voor rust dreef EDO (U) boven..Het spel golfde op en neer en in de 20 ste minuut werd een mooie aanval van EDO beloond met een fraai doelpunt van Lennart Dubbeldam 0-1..Maar de FC kwam goed terug en vlak voor de thee ging Veirano Slager goed door en en schoot de ruststand op 1-1…Ook tijdens de 2e helft werd er goed gevoetbald, en beide keepers, voorkwamen met hun optreden een aantal doelpunten. De Groen Witten van trainer Ferry Marks vielen sterk aan maar de paal en keeper Joeri Legemaate stonden treffers in de weg. En na 95 minuten stond er 1-1 op het scorebord!   Arbiter Kenneth Debipersad was vanmiddag één van de betere en mede daar zijn optreden bleef het een sportieve wedstrijd...Trok 2 keer geel en wel voor EDO spelers de Rijk en Hogervorst.Opstelling: Schreyer, Roosendaal, Fokker, de Jong, v.d. Velde, Oliekan, Bito, Osei, Gandu (Frederik), Leber en Slager (Kreamer) Overige uitslagen:
ONS Sneek JO18 - FC H’sum JO18   7-3.

A.s. zaterdag spelen wij uit tegen v.v. Lunteren – FC Hilversum   aftrap 14:30 uur Sportpark de Wormshoef, Wormshoefweg 4, 6741 ZG Lunteren.