Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Christopher Bito scoort onvervalste Hattrick!FC Hilversum – v.v. Lunteren 4-4 (1-2)

tel. 035-6913766

Christopher Bito scoort onvervalste Hattrick!FC Hilversum – v.v. Lunteren  4-4  (1-2)

Onder ideale weersomstandigheden en op een fraai gemaaide grasmat liet scheidsrechter Robert Westland uit Hoorn om 2 uuraftrappen. Beide teams hebben het moeilijk in de 2e klasse en staan onderin van de ranglijst. Lunteren staat 12e en de FC is de rode lantaarn drager. Het publiek heeft zich vanmiddag geen moment verveeld, want beide teams streden voor elke meter.Onze gasten begonnen sterk en binnen 10 minuten scoorden zij 2 doelpunten ..de 0-1 door Ivar Boekholt en de 0-2 werd gescoord door Dennis Donkelaar..Dat was een zware tegenvaller maar de FC kwam voetballend goed terug en kregen wij een paar scoringskansen maar doelman Nicky Groeneveld stond steeds op de goede plaats.. maar de goed spelende Bito liep een paar spelers voorbij en schoot de ruststand op 1-2.Vlak na de thee werd Bito op maat aangespeeld en wederom speelde hij zijn man uit en schoot fraai de gelijkmaker binnen 2-2. Het spel werd wat harder en de scheids die warrig floot hanteerde niet alleen zijn fluitje maar ook zijn kaarten. Het spel ging verder en de Groen Witten van Rob Hilbers liepen goed te ballen want met mooie combinaties viel de FC aan en in de 55e en 60e minuut zagen wij dat Bito na de thee wederom fraai 2 keer scoorde: 3-2 en de 4-2..Kortom een onvervalste HATTRICK! Wat een gejuich op het veld en op de tribune...Helaas konden wij deze voorsprong niet behouden want onze gasten uit Lunteren kwamen goed terug en via doelpunten van Dennis Donkelaar (zijn tweede) en Gudo Donkelaar schoot een toegekende strafschop in de 98e minuutstrak binnen..eindstand 4-4. Helaas ontving Rick v.d. Velden vlak voor tijd zijn 2e kaart en werd met rood weggestuurd. Ondanks dat wij redelijk lopen te ballen blijven wij maar ouwehoeren tegen de scheids (die niet sterk floot) en dat werd met geel bestraft..er was ook geel voor een Lunteren speler..Kortom een aantrekkelijke wedstrijd gezien maar helaas konden wij de 4-2 voorsprong niet vasthouden! De scheids liet ruim 10 minuten te lang door spelen!?! Trok tijd bij o.a. t.a.v. tijdrekken bij wisselspelers?

Opstelling: Schreyer, Roosendaal, Oliekan, Fokker, Sno, de Jong (v.d.Velden) Bito, Huijmans (Kraemer)Frederik (Promes) , Leber (Slager) en Verrips.

VRC   - EDO (U) 3-1

Volgende week spelen wij in Amersfoort tegen CJVV  aftrap 14:30 uur. Arbiter David Vriesenga.Sportpark Vermeerkwartier, Gasthuislaan 70, 3817 EP AMERSFOORT