Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum heeft het moeilijk in de 2e klasse!v.v. Lunteren – FC Hilversum 4-0 (1-0)

tel. 0318-483900

Vandaag waren wij te gast op Sportpark De Wormshoef in Lunteren..Onder ideale weersomstandigheden werd er om half drie afgetrapt. De Groen Witten kregen ook vandaag weinig speelruimte en onze aanvallers hadden het moeilijk tegen de goede verdedigers van Lunteren.In de 10e minuut stopte onze klasse doelman Marco Schreyer een strafschop van Max Degenaar..Onze spelers kregen in de 3e klasse veel meer ruimte om te ballen, maar in de 2e klasse wordt veel beter gevoetbald c.q. verdedigd. Keer op keer moest Marco zijn klasse tonen maar hield zijn doel tot aan de 48e minuut leeg..Maar Lunteren kreeg rond de16 een vrije trap mee en spits Wout v.d. Kleut krulde de bal onhoudbaar voor Marco binnen 1-0…Ook tijdens de 2e helft kregen wij van de goed spelende gastheren weinig speelruimte, maar wij waren in de 55e minuut dichtbij de gelijkmaker, helaas zag Christan Gandu zijn schot via de lat over gaan.Maar Lunteren viel sterk aan en uit een hoekschop kopte Lunteren speler Isha Hughan de bal in de 60e minuut strak binnen 2-0. Niet veel later roste Lunteren speler Roy Ploeg de bal onhoudbaar voor onze keeper tegen de touwen 3-0..De FC probeerde om terug te komen maar helaas konden wij aanvallend gezien geen potten breken tegen de hechtte Lunteren verdediging…Maar arbiter David Vriesenga ging in de 75e minuut in de fout, liefst 3 spelers liepen duidelijk zichtbaar buitenspel..maar ondanks dat Rowdy de Jong zijn vlag omhoog stak..liet de scheids de aanval doorgaan en Roy Ploeg schoot de eindstand op 4-0.. Toch wel enigszins een geflatteerde uitslag..Scheidsrechter David Vriesenga trok tijdens deze wedstrijd 6 keer de gele kaart.Bij ons werden Fokker, Sno, Dorresteijn en Schreyer genoteerd.Bij Veenendaal was er geel voor Boekholt en v.d. Kleut. Opstelling: Schreyer, Fokker, Sno (Oliekan), de Jong, v.d. Velden, Osei (Kraemer) Gandu (Achaq) Leber (Frederik) Slager en Verrips (Dorresteijn)zaterdag a.s. spelen wij thuis tegen CJVV uit Amersfoort. Aftrap 14:00 uur..Arbiter A.K. Hemkes.Voor ons een bekende tegenstander...dus verwachten wij een spannend potje op Sportpark Crailoo.