Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum geeft in de slotfase de wedstrijd alsnog uit handen!FC Hilversum – De Valleivogels 1-2 (0-0)

tel. 035-6913766

FC Hilversum geeft in de slotfase de wedstrijd alsnog uit handen!FC Hilversum – De Valleivogels  1-2  (0-0)

Onder ideale weersomstandigheden zagen wij een aantrekkelijke wedstrijd, goed geleid door arbiter Johnny Appel uit Hilversum..Vooraf begroette onze speaker Hans Offringa onze gasten uit Scherpenzeel en geeft de nodige wedstrijd informatie door..meld ook dat Cees en Renee Jansen & George Petrus beiden uit Hilversum vandaag bal sponsor zijn. Onze hartelijke dank!Vanaf de aftrap zagen wij dat de Groen Witten van trainer Rob Hilbers goed liepen te ballen. Met fraai aanvalsspel werden onze gasten aangepakt en voor de thee kregen wij een dotten van kansen om riant op voorsprong te komen...helaas waren de Jong, Frederik, Bito en Gandu niet gelukkig met hun schoten op keeper Tim v.d. Weerdhof...Maar ook De Valleivogels counterde diverse keren gevaarlijk uit maar onze doelman Marco Schreyer hield zijn doel leeg..maar een ruststand van 5-2 had niet misstaan!Nu ging de rust in met de brilstand 0-0.Ook tijdens de 2e helft zagen de toeschouwers een levendige wedstrijd. Beide teams streden met 100 % inzet en het spel golfde op en neer. Halverwege werden door de trainers verse krachten ingebracht. Ook nu kregen wij scoringskansen om dit duel winnend af te sluiten..maar de doelpunten vielen pas in de slotfase van deze sportieve wedstrijd. In de 86e minuut zagen wij een mooie FC aanval en Lionel Frederik schoot de bal onhoudbaar binnen 1-0. Wat een vreugde op de tribune/veld en op de bank!Maar De Valleivogels konden na de aftrap ongehinderd aanvallen en Friso Drewes roste de bal snoeihard langs onze keeper tegen de touwen 1-1. De FC werd totaal verrast toen in de 90 ste minuut Bart Posthouwer alle vrijheid kreeg om de bal langs onze doelman te rossen en schiet zijn team vrij gelukkig naar de overwinning..1-2   Wat een teleurstelling...zo kort voor tijd alsnog verliezen!Bizar score verloop! De coach van De Valleivogels sprak van een gestolen overwinning..Zonde mannen jullie hebben wederom prima gevoetbald...maar ook nu weer te veel kansen worden niet benut! Teleurgesteld dropen de spelers en de trouwe supporters af naar de kleedkamer en de kantine.De scheids hield het strak en trok tijdens deze spannende wedstrijd 3 keer geel.Bij ons werden Ryan de Jong en Mischa Fokker genoteerd en bij onze gasten Stefan v.d. Brink.   Tijdens de 3e helft toch gezellig nagezeten met onze gasten en de scheids en het was een goede zaak dat Good Old Rob Verweij weer aanwezig was!

Opstelling: Schreyer, Roosendaal (Hartleyson) Fokker, de Jong, Gandu (Huijmans) Bito, Slager, Frederik, Promes (Achaq) Leber en Verrips.

2e periode Veensche Boys 9  -  25

a.s. zaterdag spelen wij in Voorthuizen tegen VVOP  aftrap aldaar 14:30 uur. Arbiter Kenneth Debipersad.Sportpark De Roeleneng, Roelenengweg , 3781 BC Voorthuizen.