Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Wederom gaan de Groen Witten tijdens de 2e helft onderuit!SV Nieuw Utrecht – FC Hilversum 5-2 (3-2)

tel. 030-6701762

Wederom gaan de Groen Witten tijdens de 2e helft onderuit!SV Nieuw Utrecht – FC Hilversum  5-2   (3-2)

Vandaag alweer 21 ste wedstrijd  van seizoen 2023-2024. We waren te gast op het fraaie Sportpark Rijnvliet in Utrecht. Gezien het mooie zomerweer zaten de meeste supporters thuis bruin te worden. Want het was troosteloos stil op de tribune en langs het hoofdveld.Tot aan de rust een gelijk opgaande wedstrijd uitstekend geleid door arbiter Marco van Grevenbroek en zijn assistenten Mustafa Gur en Eric Sackers.Trainer Tarik Divarci beschikt over een team met goede voetballers, al in de 3e min. schiet Haci Soner zijn elftal op 1-0. FC Hilversum gaf goed partij en Epi Kreamer schiet in de 8ste min. de gelijkmaker binnen 1-1.Niet veel later krijgt Bito een dot van een kans om de FC op voorsprong te zetten, maar doelman Hadouchi stopt de inzet van Bito. Niet veel later wordt een mooie aanval van Nieuw Utrecht beloond met een fraaie treffer van spits Akkanat 2-1. De FC werd onder druk gezet en de nummer 10 van Nieuw Utrecht Ozbozkurt schiet zijn team op 3-1 .. Wederom komt de FC goed terug want Ryan de Jong schiet de bal, rand 16, fraai in de kruising 3-2.. Tot aan de thee golfde het spel op en neer en na 45 minuten was het tijd voor een bakkie thee en wat aanwijzingen van onze trainer Rob Hilbers.Tijdens de 2e helft begonnen onze gastheren goed want onze doelman Marco Schreyer werd verrast op een inzet van hun spits Akkanat en schiet de stand op 4-2. Helaas maakten onze spelers tijdens de 2e helft een uitgebluste indruk, en onze gastheren bleven lekker ballen en de ongrijpbare nummer 10 Ozbozkurt liep een paar man voorbij en schiet de eindstand op 5-2. Zwaar teleurgesteld dropen de spelers en de supporters af….Al met al maken wij met ze’n allen een dramatisch seizoen door. Slechts 1 wedstrijd gewonnen..loop dit jaar 75 jaar rond bij de FC, en kan mij niet heugen dat dit eerder is voor gekomen? .   Scheidsrechter Marco van Grevenbroek floot goed, hield het kort, en bestrafte ruw spel en commentaar af met geel. Bij Nieuw Utrecht werd Said genoteerd en bij ons was er geel voor Bito en Huijmans..

Opstelling:
Schreyer, Roosendaal, Kreamer (Achaq) Fokker, de Jong, v.d. Velden (Huijmans) Slager, Bito, Promes, Frederik (Oliekan) en Verrips.

VVA Achterberg. - FC Breukelen  3-3

a.s. zaterdag spelen wij op Sportpark Crailoo tegen de koploper Veensche Boys uit Nijkerkerveen.De aftrap 14:00 uur.. Scheidsrechter Ruiz van Twiller…