Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Moet even wennen dat FC Hilversum nu op de 14e plaats staat..v.v. Valleivogels – FC Hilversum 1-1 (0-0)

tel. 033-2772443

Moet even wennen dat FC Hilversum nu op de 14e plaats staat..v.v. Valleivogels – FC Hilversum  1-1  (0-0)

Ondanks de regen van de laatste dagen waren er in de 2e klasse geen afgelaste wedstrijden.De meeste clubs spelen op kunstgrasvelden, ook Valleivogels..Op Crailoo (grasvelden) werden de wedstrijden van FC023 & FC JO18 afgelast! Maar zaterdagmiddag waren de weersomstandigheden in Scherpenzeel goed en scheidsrechter Gerben Dorrestijn liet om 2 uurde pupil van de week..deze keer een tweeling, Pelle en Daan Druijff aftrappen..Ruim 150 toeschouwers zagen op het fraaie sportpark van de Valleivogels een aantrekkelijke wedstrijd.Beide teams hebben veel voetbal in huis en waren aan elkaar gewaagd! Beide keepers, t.w. Tim v.d. Weerdhof en onze Marco Schreyer moesten regelmatig hun klasse tonen.!Marco voorkwam met zijn optreden op zeker een paar treffers en ook zijn collega redden een paar keer fraai,derhalve werd er voor rust niet gescoord en met de brilstand 0-0 ging men aan de thee.Ook tijdens de tweede helft werd er goed gevoetbald door beide teams, het spel golfde op en neer, en de verdedigers sloegen tot aan de 65e minuut alle aanvallen af.Helaas ging bij ons Quentin Oliekan binnen de 16 in de fout, tikte een speler onderuit, en de arbiter bestrafte dat met een strafschop en Gerrit Mathijs van Dusschoten schoot de penalty strak binnen 1-0..Maar de FC herpakte zich en viel sterk aan en 5 min. later werd bij ons Epitace Kraemer binnen de 16 onderuit gelopen en kregen wij ook een penalty mee..Cristan Gandu schoot de toegekende strafschop fraai binnen 1-1.Helaas liep onze verdediger Michiel Roosendaal heel ongelukkig tegen zijn 2e gele kaart aan en mocht voortijdig gaan douchen en de FC met 10 man verder.Beide trainers brachten nog verse krachten in maar er werd niet meer gescoord en werd de eindstand 1-1. Al met al een aantrekkelijke wedstrijd gezien in Scherpenzeel… Scheidsrechter Gerben Dorrestijn floot een goede wedstrijd, hield het kort en bestrafte ruw spel met geel.Bij ons kreeg Bito geel en 2x geel = rood voor Roosendaal.

(Volgende week geschorst) Bij Valleivogels werden Schipper, Kleijn, Eem en Broekhuizen genoteerd,Wordt wel tijd dat we punten gaan pakken, hopelijk a.s. zaterdag thuis tegen VVOP uit Voorthuizen.

Opstelling: Schreyer, Roosendaal, Fokker (Promes) de Jong, Leber, Oliekan (Gandu) Slager, Bito, Kraemer (Sno) Snijders (v.d. Velden) en Verrips.