3902HL
VEENENDAAL
tel. 0318-511041

23 september start competitie 2023 – 2024..v.v. VRC. - FC Hilversum  1-0  (1-0)
Het komend seizoen komen wij uit in de 2e klasse B, beloofd wederom een spannende competitie te wordenen het is een goede zaak dat veel FC supporters naar Veenendaal waren afgereisd om de FC aan te moedigen!  Trainer/coach Ferry Marks heeft na de oefen en bekerwedstrijden kunnen zien hoe wij ervoor staan, we lopen redelijk te ballen maar scoren gaat tot nog toe vrij moeilijk...(ook vanmiddag in Veenendaal)Vandaag waren wij te gast op Sportpark Spitsbergen in Veenendaal en om 2 uur mocht Dave Huijmans van arbiter Ruiz van Twiller aftrappen. Vanaf de aftrap een levendige wedstrijd. VRC getraind door Niels ten Have had voor rust het betere van het spel. In de 10e min. strafte de spits van VRC, Viggo Koeleman, een foutje achterin strak af en liet Marco kansloos 1-0. Daarna stroopte de FC, gesteund door de mee gereisde FC supporters, de mouwen op en probeerde terug te komen in de wedstrijd en Dave Huijmans kreeg 2 dotten van kansen om de achterstand om te buigen tot 1-2, maar het lukte Dave niet om doelman Jeroen Vrolijk te passeren...rust 1-0.Tijdens de 2e helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd, de Groen Witten liepen wederom redelijk te ballen..maar wisten niet te scoren. Gezien de kansen zou een gelijkspel redelijk zijn geweest..Beide trainers wisselden volop tijdens deze sportieve openingswedstrijd en onze doelman Marco Schreyer voorkwam met zijn optreden nog een paar doelpunten..jammer geheel onnodig verloren..Scheidsrechter Ruiz van Twiiler leidde deze wedstrijd goed en bestrafte een aantal overtredingen..Bij VRC werden Koeleman en Jansen bestraft en bij de FC werden Fokker en Kreamer genoteerd.Opstelling: Schreyer, Roosendaal, Kreamer, Fokker, Sno ( Dorresteijn) de Jong, van der Velden, Huijmans,(Gandu) Osei, Leber (Frederik) Slager (Bito)

VVOP  - Nieuw Utrecht  1-3
a.s. zaterdag spelen wij op Sportpark Crailoo tegen EDO (U) .Aftrap 14:00 uur.Scheidsrechter Kenneth Debipersad.