Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

De laatste thuiswedstrijd voor de winterstop, FC Hilversum – VVA Achterberg 2-2 ( 0-0)

tel. 035-6913766

FC Hilversum – VVA Achterberg  2-2  ( 0-0)

Vandaag de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop op Sportpark Crailoo. Ondanks het slechte weer van de afgelopen week lag ons Hoofdveld er redelijk bij..Erik Sackers bedankt!Onze speaker Hans Offringa gaf de nodige informatie door o.a. dat de Fa. Hulkenberg uit Almere vanmiddag de balsponsor is. Om 2 uur liet arbiter Jos Straver aftrappen, na een behoudend begin is de eerste kans voor VVA, een schot vanaf 20 meter wordt door Marco Schreyer stijlvol gepareerd. Na 14 minuten balverlies van Mitchell Verripsleverde een overtal op maar Dave Huijmans weet er tussen te komen en de bal tot corner te werken.Niet veel later schiet een speler van VVA de bal tegen de paal en haalde Marco Schreyer opgelucht adem!De wedstrijd krabbelde door maar in de 41e min. gaf Lionel Frederik de bal voor en Rick v.d. Velden verscheen bij de 2e paal maar kon de kans helaas niet afmaken. De rust werd zodoende met een brilstand bereikt 0-0!Tijdens de rust werd Christan Gandu vervangen door Michiel Roosendaal. Net na de thee kopte de spits van VVA de bal op de goal maar Marco Schreyer wist deze te keren. In de 52e minuut wederom een mooie voorzet van Lionel Frederik maar Ryan de Jong kon er net niet bij..Het spel golfde op en neer en het publiek zag een aantrekkelijke wedstrijd met kansen voor beide teams..In de 65e minuut voorkwam onze keeper Marco Schreyer met zijn optreden op zeker een doelpunt en tikte de bal corner..De FC counterde uit en Veirano Slager ging over rechts goed door maar zijn schot ging rakelings over de deklat.. In de 67e min. werd er slordig verdedigd bij VVA en Rick v.d. Velden legde de bal breed op Lionel Frederik die met een fraai schot de keeper van VVA passeerde 1-0. In de 71e min. werd Marcelino Leber vervangen door Djoey Dorresteijn, onze gasten uit Rhenen vielen aan en in de 75e minuut schoot de spits de gelijkmaker binnen 1-1. Niet veel later valt FC Hilversum met fraai voetbal aan en onze aanvoerder Rick v.d. Velden schiet de bal vanaf rand 16 onhoudbaar voor VVA keeper Wilco Verwoerd tegen de touwen 2-1!Wat een vreugde op de bank en op de tribune..De slotfase was bijzonder spannend..In de 80ste min. werd Dave Huijmans vervangen door Epi Kreamer en het spel ging verder..In de 84e minuut brak een speler van VVA door en werd door Micha Fokker onderuit gelopen en Micha werd met rood weggestuurd. De toegekende vrije trap werd schitterend binnen geschoten en bracht de eindstand op 2-2.. Het publiek heeft een goede wedstrijd gezien! Scheidsrechter Jos Straver floot goed!

EDO (U)     - Nieuw Utrecht  1-1

a.s. zaterdag 9 december spelen wij uit tegen FC Breukelen.  Aftrap 14:30 uur. Arbiter Roelof Luinge..Sportpark Broekdijk Oost 30, 3621 LN Breukelen.