Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Zaterdag 14 oktober veel regen en 10 doelpunten op Sportpark Crailoo..FC Hilversum – CJVV 4-6 (1-4)

tel. 035-6913766

Zaterdag 14 oktober veel regen en 10 doelpunten op Sportpark Crailoo..FC Hilversum – CJVV   4-6   (1-4) Speaker Hans Offringa begroette onze gasten uit Amersfoort en onze trouwe toeschouwers. Geeft aansluitend de nodige wedstrijdinformatie door en deelt mede dat de wedstrijdbal is aangeboden door Jonny van Wegen uit Hilversum. Ondanks de regen lag ons hoofdveld er strak bij en om 2 uur werd er afgetrapt.Trainer coach Ferry Marks moest vanmiddag puzzelen, want door blessures konden Micha Fokker en Christan Gandu niet spelen maar de selectie is breed genoeg om dat op te vangen.Onze gasten begonnen goed want binnen 20 minuten stond het al 0-3 voor CJVV. doelpuntenmakers waren Gijs Wobbes, Nino Koudijs en Evan Holtewes..Dat was schrikken op de bank en op de tribune..De FC probeerde terug te komen in de wedstrijd maar de hechtte defensie van CJVV sloeg elke aanval afen in de 35e minuut weer een snelle uitval van CJVV en Nino Koudijs schoot de bal onhoudbaar voor Marco Schreyer tegen de touwen 0-4. De FC zette een tandje bij en doelman Michel van Hoorn voorkwam met zijn optreden tegen doelpunten maar vlak voor de thee een mooie FC aanval en Epitace Kreamer schoot de bal strak binnen en bepaalde de ruststand op 1-4.Ook tijdens de 2e helft werd er goed gevoetbald en goed geleid door scheidsrechter Arlo Hemkes..De Groen Witten begonnen goed want na een mooie aanval schoot Epitace Kraemer zijn 2e treffer binnen 2-4.. Maar CJVV counterde goed uit en Bas Wobbes schoot de stand op 2-5.Niet veel later een mooie FC aanval en Epitace Kreamer kopte fraai zijn derde treffer binnen 3-5.Beide trainers brachten verse krachten in en het spel ging verder en in de slotfase ging bij ons de bal op de stip, Marco gleed binnen de 16 een speler onderuit en de bal ging op de stip en Bas Wobbes schoot de strafschop strak binnen 3-6.  Maar ver in blessuretijd kopt Ryan de Jong de eindstand op 4-6…Aantrekkelijke wedstrijd gezien en CJVV wint verdiend deze wedstrijd..Scheidsrechter Arlo Hemkes uit Diemen floot een goede wedstrijd.Bij CJVV werden Kers, Noorman, Wobbes en Holtewes genoteerd..Mannen niet getreurd over 14 dagen spelen wij tegen de Valleivogels en dan gaan we proberen om de punten mee naar Crailoo te nemen. Opstelling: Schreyer, Roosendaal, Kreamer, Sno (Verrips) de Jong, v.d. Velden (Promes) Dorresteijn (Leber)Oliekan, Bito, Frederik en Slager. Na de wedstrijd was het tijd voor de 3e helft en die werd opgevrolijkt door een reünie van oud spelers van de FC die in de jaren 90 in de Hoofdklasse de pannen van het dak speelden! Geweldig om met onze oud spelers te babbelen over die mooie oude tijd!

Maarssen  - EDO (U) 2-1

Komende zaterdag geen competitievoetbal...wel een bekerprogramma..Zaterdag 28 oktober a.s. spelen wij in Scherpenzeel tegen de Valleivogels. Aftrap 14:30 uur.Sportpark de Bree West, Willaerlaan 123, 3925 HM Scherpenzeel. FC Hilversum 2 – sc ‘t Gooi 2  3-1