Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 05

1222AA
HILVERSUM
tel. 035-6913766

09-09-23: 2e bekerwedstrijd FC Hilversum – BFC    0-1  (0-1)
Ondanks de warmte zagen wij een redelijke bekerwedstrijd. Voor rust kregen beide teams scoringskansen, bij de FC kregen Epitace Kraemer, Djoey Dorresteijn en Lionel Frederik doelrijpe kansen maar de doelman van BFC Damian Ranzijn hield de 0..Het spel golfde op en neer en arbiter  Nick Hendrikx laste na 25 minuten een drankpauze in.Vlak voor rust een snelle counter van BFC en uit een voorzet van Lars van Huisstede kopte Daniel Schmidt de bal fraai tegen de touwen en bepaalde de ruststand op 0-1..De 2e helft verliep heel hectisch en in 58e minuut staakte de goed leidende arbiter de wedstrijd nadat Lars van Huisstede de vlag van onze grensrechter wegsloeg..en pats sloeg het vuur in de pan..veel geduw en getrek langs en achter het hekwerk..en de scheids laste terecht een afkoelingstijd in..De veroorzaker Lars van Huisstede werd niet bestraft ???Wel bij ons grensrechter Rowdy de Jong en zijn broer Ryan en bij BFC Mucahit Bozkurt..De resterende tijd werd heel normaal uitgespeeld en wint BFC vrij gelukkig deze bekerwedstrijd.De Groen Witten van trainer/coach Ferry Marks gaven goed partij en een gelijkspel zou meer op zijn plaats zijn geweest!  Opstelling: Schreyer, Roosendaal (Achaq) Kraemer (Slager) Fokker, de Jong, v.d. Velden, Dorresteijn, Osei, Bito, Frederik (Gandu) en VerripsDe 2e bekerwedstrijd Waterwijk – SDO  3-1a.s. zaterdag spelen wij in Almere tegen Waterwijk de 3e bekerwedstrijd. Sportpark Rie Mastenbroek 4, 1314 AZ ALMERE  Aftrap 15:00 uur.