Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 05

1314AZ
ALMERE
tel. 036-5346948

16 september 3e bekerwedstrijd v.v. Waterwijk – FC Hilversum  2-0  (1-0)

Vandaag waren wij te gast op het fraaie Rie Mastenbroek Complex in Almere.Waterwijk komt het komend seizoen uit in de 2e klasse A en de FC in de 2e klasse B..Voor de aftrap werd 1 minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van de natuurrampen in Libië en Marokko..Onder zomerse omstandigheden liet scheidsrechter Robert Westland om 3 uur aftrappen.Beide teams hebben veel voetbal in huis en zo ontstond er een aantrekkelijke pot voetbal.Voor rust kregen beiden een aantal 100 % kansen, maar er werd maar 1 keer gescoord, en wel door  Waterwijk speler Wirjoredjo hij kopte de bal fraai de bal binnen..Rust 1-0.Na de thee kwam de FC goed terug, maar voor de goal gekomen, misten wij de scherpte om de doelman van Waterwijk te verrassen..Onze doelman Marco Schreyer voorkwam met zijn optreden een aantal doelpunten, maar Marco werd vlak voor tijd voor de 2e keer gepasseerd want Lesley Vlieger schoot de eindstand op 2-0. Ook vanmiddag voor en na rust wegens de warmte..drankpauze ingelast...   FC Hilversum is uit gebekerd en gaat zich richten op het komend seizoen..Waterwijk en BFC (won met 3-1 van SDO) gaan door naar de volgende bekerronde..Opstelling: Schreyer, Sno, Osei, Fokker, v.d. Velden, Dorresteijn (Roosendaal) Kreamer (Frederik) Achaq (Slager)Leber, Gandu,en Verrips.. a.s. zaterdag start seizoen 2023 – 2024.FC Hilversum speelt in Veenendaal tegen VRC (Sportpark Spitsbergen weg 52, 3902 HL Veenendaal)Scheidsrechter dhr. J.G. Straver en er wordt om 14:00 uur afgetrapt.