Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 05

1402SB
BUSSUM
tel. 035-6914185

SDO – FC Hilversum 1-1  (0-1)

Na de hartelijke ontvangst zagen wij op Sportpark De Kuil een redelijke bekerwedstrijd.

Om half drie liet arbiter Bram van den Boogaard FC Hilversum aftrappen..

Het publiek genoot van het zonnetje en de wedstrijd ging gelijk op.

Trainer/coach Ferry Marks heeft wederom een team met goede spelers, en als deze op elkaar zijn  ingespeeld verwacht ik dat zij mee gaan ballen om de prijzen.

In de 25e min. schoot Ryan de Jong de bal fraai uit een vrije trap strak binnen 0-1..

De Groen Witten kregen nog een aantal kansen om op voorsprong te komen maar doelman Martijn Kramer liet zich voor de thee niet verrassen..Ruststand 0-1

Tijdens de 2e helft golfde het spel op en neer maar SDO werd wat gevaarlijker en via een treffer van routinier Joost Heerschop stond het na 65 minuten 1-1 op het fraaie scoringsbord.

Onze keeper Marco Schreyer toonde zijn vorm en roste een aantal schoten stijlvol uit zijn doel!

Het spel werd wat feller en de scheids moest een paar keer handelend optreden.

Na 90 minuten floot scheidsrechter v.d. Boogaard voor het einde van deze beker wedstrijd: eindstand 1-1..

Opstelling: Schreyer, Roosendaal (Osei) Fokker, Sno (Achaq) de Jong, v.d. Velden, Kreamer (Verrips)

Bito, Gandu (Dorresteijn) Frederik en Leber

2e bekerwedstrijd BFC – Waterwijk  2-0.

zaterdag a.s. spelen wij op Sportpark Crailoo de 2e bekerwedstrijd tegen BFC.. (Arbiter Nurettin Eren)

BFC promoveerde vorig seizoen naar de 1e klasse..

Kan dus ook een spannend potje worden! Aftrap 14:00 uur.

En in Almere de bekerwedstrijd Waterwijk – SDO…