Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Baarn gaf het niet cadeau op Sportpark Crailoo! FC Hilversum – sv Baarn  3-0  (0-0)

tel. 035-6913766

Baarn gaf het niet cadeau op Sportpark Crailoo!

FC Hilversum – sv Baarn  3-0  (0-0)

Voor de aftrap heette ons speaker Hans Offringa onze gasten uit Baarn welkom.

Deelde verder mede dat de Firma Hulkenberg uit Almere vanmiddag de balsponsor is!

Wenst namens FC Hilversum, onze balsponsor Ron Klunder, sterkte en vooral beterschap toe!

Ron ligt in Utrecht in het ziekenhuis.

Om 2 uur liet arbiter Jan Modderman uit Amersfoort aftrappen. Binnen 15 minuten kregen wij een aantal niet te missen scoringskansen maar mede door het optreden van de goede doelman van Baarn, Tim van Loon, werd er niet gescoord. Ook onze gasten liepen lekker te ballen, maar ook zij wisten onze Marco Schreyer niet te verrassen! Derhalve na 45 minuten ging met met de brilstand 0-0 aan de thee.

Na de rust stond Wesley Alberts bij ons onder de lat. (Marco was te grieperig om verder te spelen)

Vanaf de tribune (goed bezet) zagen wij een redelijke pot voetbal. De FC meer bal bezit maar Baarrn speelden met veel inzet! Maar na een mooie aanval rondde onze aanvoerder Rick v.d. Velden deze met een bekeken schuiver af en schoot de 1-0 op het scorebord. Appie Arraiss viel geblesseerd uit en Dave Huijmans

werd ingebracht. De Groen Witten van coach Ferry Marks werden sterker en kregen wederom fraaie kansen...maar klasse doelman Tim van Loon ranselde op zeker drie treffers uit zijn doel!

Beide trainers brachten verse krachten in en de FC viel sterk aan en Christopher Bito scoorde na een fraaie solo de stand op 2-0. Baarn probeerde om terug te komen in de wedstrijd maar onze verdediging lieten zich niet verrassen. Vlak voor tijd werd Lionel Frederik binnen de 16 onderuit gelopen door Baarn speler Youri Neering, en de toegekende strafschop werd strak door Rick v.d. Velden binnen geschoten..

Eindstand 3-0.  Deze overwinning hadden wij nodig na de nederlaag verleden week tegen AH ‘78

Scheidsrechter Jan Modderman floot goed. Stoorde zich wel aan spelers die blijven babbelen!

Bij ons kregen Bito en Frederik wegens gemekker geel en bij Baarn werd Klaasen Bos genoteerd!

Opstelling: Schreyer  (Alberts) Tob, Fokker, Arraiss ( Roosendaal) Bhagwandin (Huijmans) v,d. Velden, Frederik, de Ruiter, Bito, de Jong ( Dorresteijn) Leber…

Zaterdag 3 december: Zeist – FC Hilversum    aftrap 13:00 uur  Arbiter Ruud van der Wielen.

Sportpark Dijnselburg, Huis ter Heideweg 19, 3705MA  Zeist.