HILVERSUM
tel. 035-6913766

FC Hilversum – DOSC 8-1 (4-0)

Vooraf begroet onze speaker Hans Offrings onze gasten uit Den Dolder en geeft de nodige informatie door!

Wederom laten de Groen Witten van Ferry Marks en Richard Dirven de toeschouwers genieten van goed voetbal en 8 doelpunten. We zaten met ze’n allen lekker droog op onze tribune en we zagen een goed spelend FC en onze gasten werden compleet overrompeld!

Voor de thee werd er vier keer gescoord...Appie Arraiss kopte een voorzet van Dave fraai binnen 1-0.

Niet veel later snelde Christopher Bito langs een paar verdedigers en schoot de stand op 2-0.

DOSC had niets in te brengen en werd constant op eigen helft vastgezet en Dave Huijmans werd op maat aangespeeld door Marcellino Leber en Dave liet doelman Imco Elk kansloos 3-0.

Vlak voor de rust kopte onze laatste man Mischa Fokker een mooie voorzet van Dave tegen de touwen en bepaalde de ruststand op 4-0.

Ook tijdens de 2e helft een oppermachtig FC, maar onnodig balverlies op het middenveld, was de inleiding tot een tegentreffer want Bas de Waal strafte dit foutje strak af en schiet DOSC terug in de wedstrijd. 4-1..

Maar de FC zette een tandje bij en de ongrijpbare Bito scoorde daarna een heuse hattrick 5-1 * 6-1 * 7-1 *

De verdedigers van DOSC werden Volgende wwetureluurs gespeeld door Cristopher Bito...de wedstrijd was gespeeld en vlak voor tijd kopte Djoey Dorresteijn de bal uit een voorzet van onze super snelle linkerspits Lionel Frederik fraai binnen en bepaalde Djoey de eindstand op 8-1.

Mannen gefeliciteerd met deze collectieve overwinning op een moedig spelend DOSC…

Arbiter Ids Gerritsma uit Amersfoort floot een goede wedstrijd!

Trok tijdens deze sportieve wedstrijd 1 keer geel voor DOSC speler Max Jansen.

Stand na 6 wedstrijden: 1 FC Hilversum 6 – 18 voor 32 tegen 5…

Uiteraard was de 3e helft erg gezellig en onder het genot van een drankje en een hapje hebben we de wedstrijd nog even door genomen!

Balsponsor: JAKO Tempoprint uit Bussum & Lid van Verdienste Hans Offringa..

Opstelling: Schreyer, Tob, Arraiss (Cyrus) Fokker, de Jong (Palinik) v.d. Velden (Dorresteijn) Huijmans (Roosendaal) Frederik, de Ruiter, Bito en Leber