HILVERSUM
tel. 035-6859768

Rosco Cyrus scoort in de eerste helft een onvervalste HATTRICK!

Na de hartelijke ontvangst op Sportpark Anna‘s Hoeve zagen ruim 300 toeschouwers dat FC Hilversum deze “stadsderby” vrij gemakkelijk, en met goed voetbal, heeft gewonnen!

De Groen Witten walsten over Wasmeer heen en wij hebben genoten van het fraaie aanvalsspel en vijf mooie doelpunten!

Mede door de goede leiding van scheidsrechter Cynthia van Kruiselbergen bleef het een sportieve wedstrijd!

Uit een fraaie voorzet van Marcellino Leber schoot Rosco Cyrus de 0-1 binnen.

3 minuten later was het weer raak, Rosco Cyrus snelde over links langs zijn man, en schoot de bal fraai tegen de touwen 0-2.

In de 20 ste minuut raakte Marcellino na een onschuldige botsing geblesseerd aan zijn wenkbrauw maar kon na behandeling gelukkig verder spelen.

In de 25e minuut wederom een fraaie aanval en Rosco werd op maat aangespeeld en schoot de stand op

0-3..Binnen 25 minuten scoort Rosco een een hattrick, met dank aan zijn medespelers!

De vrije trappen van Dave Huijmans waren loepzuiver en in de 40 ste min. trok Dave de bal mooi voor en Appie Arraiss liet doelman Edwin Verdam met zijn inzet kansloos 0-4.

Wat een vreugde op en langs het veld en op de bank..

En vlak voor de thee kregen we wederom een vrije trap mee, en opnieuw krulde Dave de bal voor en onze aanvoerder Rick v.d. Velden kopte de bal fraai binnen en bepaald de ruststand op 0-5.

Ook tijdens de 2e helft kon Wasmeer geen potten breken want de FC bleef goed ballen, en onze verdediging stond als een huis, helaas verzuimden wij om de score te verhogen en bleef het bij 0-5.

Vlak na de thee kreeg de scheids heel ongelukkig de bal tegen haar hoofd..gelukkig viel het mee..en kon zij verder fluiten..

Beide trainers wisselden volop, Ferry Marks bracht 5 spelers in, want deze wedstrijd is gelopen en a.s. zaterdag spelen wij op Crailoo de derby tegen Olympia ‘25! Dat wordt wederom een spannend potje!

Scheidsrechter Cynthia van Kruiselbergen floot goed en bestrafte bij Wasmeer Meyer en Hilhorst en bij ons  Rosco Cyrus.

Opstelling: Schreyer, Tob, Arraiss, Fokker, de Jong (Roosendaal) v.d. Velden, Huijmans (Bhagwandin)  Cyrus (Palinik) Frederik, de Ruiter (Harsevoort) en Leber (Snijders) .