Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Kampioen FC Hilversum wint zijn 21 ste wedstrijd op Sportpark Crailoo! FC Hilversum – v.v. Zeist   2-1  (1-1)

tel. 035-6913766

Kampioen FC Hilversum wint zijn 21 ste wedstrijd op Sportpark Crailoo!

FC Hilversum – v.v. Zeist   2-1  (1-1)

Onder zomerse omstandigheden begroet onze speaker Hans Offringa onze gasten uit Zeist en het arbitrale trio arbiter Theo Verbij uit Ilpendam en zijn assistenten Eric Sackers en Bjorn van Sonderen van Zeist.

Bedankt langs deze weg het bestuur, de organisatie en vrijwilligers voor het verzorgen van het geweldige feest afgelopen weekend n.a.v. het behaalde kampioenschap! Het wat TOP!

Deelt verder mede dat de firma H. de Gooier, schoonmaakbedrijf, uit Hilversum en ook onze medewerker  Hans Offringa vandaag onze balsponsors zijn..!

Namens de FC onze dank..!

Voor de aftrap reikte de aanvoerder van Zeist ,Sven van Dompzelaar, een prachtig boeket uit aan onze aanvoerder..Een geste die bijzonder op prijs werd  gesteld!

Even over 2 uur werd er afgetrapt, FC Hilversum begon met een aangepast elftal want trainer Ferry Marks begon de wedstrijd met alle spelers die niet altijd in de basis staan.

Zeist gaf uitstekend partij maar de FC had wel meer balbezit en na een mooie aanval , Bito snelde langs een paar spelers en uit zijn voorzet scoorde Rosco Cyrus fraai de 1-0. Beide keepers voorkwamen met hun optreden doelpunten. Bij ons stond nu Wesley Alberts onder de lat en dat ging hem goed af.

Maar vlak voor rust zagen wij een mooie aanval van Zeist en Fabian Polman schoot de bal strak binnen en bepaalde de ruststand op 1-1.

Tijdens het 2e bedrijf heeft de FC wederom de beste scoringskansen maar doelman Marc Outshoven van Zeist liet zich tot de 80 ste minuut niet verrassen…

Bij ons werd volop gewisseld en met vlotte combinaties viel de FC aan, maar Zeist stond goed te verdedigen en de keeper van Zeist voorkwam met zijn optreden een aantal doelpunten..

De scheids hield het kort en bestrafte commentaar en te harde overtredingen met een gele kaart!

Maar de wedstrijd ging door en lang leek het er op dat Zeist 1 puntje pakt op Crailoo maar in de slotfase een mooie FC aanval en Petr Palinik schiet de bal strak binnen en bepaald de eindstand op 2-1. Klasse Petr!

en winnen wij ook vrij gelukkig de 23 ste wedstrijd : 23 – 64  90  19. Gefeliciteerd mannen!

Scheidsrechter Theo Verbij hield het kort en bestrafte spelers die hun mond niet kunnen houden na een stevig duel om de bal en bestrafte bij ons Bito, Tob en Snijders.

Bij Zeist werd Jacco Pieters voor ruw spel bestraft met een gele kaart..

Opstelling: Alberts, Tob, Leber (Fokker) Dorresteijn ( v.d. Velden) Harsevoort ( Frederik) Cyrus, Roosendaal, de Ruiter, Bito, Snijders (de Jong) Verrips ( Palinik)

De 3e helft was gezellig in de bestuurskamer en in de kantine en onder het genot van een drankje en een hapje werd samen met onze gasten uit Zeist terug gekeken naar het heden en verleden van beiden clubs!

Volgende week inhaal/beker programma en zijn wij vrij!

Zaterdag 13 mei a.s. spelen wij op Sportpark Berestein tegen Altius.. aftrap 14:30 uur.