Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

De Groen Witten scoren drie keer tegen de studenten van Odysseus uit Utrecht! FC Hilversum – Odysseus ’ 91  3-0  (1-0)

tel. 035-6913766

De Groen Witten scoren drie keer tegen de studenten van Odysseus uit Utrecht!

FC Hilversum – Odysseus ’ 91  3-0  (1-0)

Onze speaker Hans Offringa begroette Odysseus en de toeschouwers op Sportpark Crailoo.

Deelt verder mede dat vandaag Peter van Breukelen uit Loosdrecht onze balsponsor is!

Ondanks de regen was onze grasmat goed bespeelbaar en de toeschouwers zaten allemaal lekker droog op onze tribune en zij zagen onder leiding van arbiter Peter Beudeker uit Krommenie een sportieve wedstrijd.

Peter Beudeker is 66 jaar en fluit nog steeds op niveau zijn wedstrijdjes!

Vanaf de aftrap heeft de FC veel balbezit en met mooie combinaties werd Odysseus veelal op eigen helft terug gedrongen. Uit een voorzet van onze aanvoerder Rick v.d. Velden kopte Petr Palinik in de 12e minuut de bal strak tegen de touwen: 1-0. Daarna goed veldspel en een aantal scoringskansen, maar doelman Erik Meijers, voorkwam met zijn optreden op zeker drie treffers.

Vlak voor de thee een mooie Odysseus aanval en Curran Hodgsen schoot de bal snoeihard op de goal maar onze keeper Marco Schreyer roste de bal stijlvol uit zijn doel! Ruststand derhalve 1-0

Ook tijdens de tweede helft zagen wij een aantrekkelijke en heel belangrijk een sportieve wedstrijd..

Wederom had de FC het beste van het spel maar ging slordig om met de scoringskansen.

Lionel, Bito en Petr kregen mooie scoringskansen maar hun schoten ging naast of werden over geschoten.

Maar de elf van trainer Simon van der Horst probeerden met veel inzet om de bakens te verzetten maar onze verdediging sloeg bijna elke aanval af!

Beide trainers wisselden volop, bij ons vier wissels en bij Odysseus vijf wissels en zo hebben veel spelers vanmiddag mee gebald.. Het spel ging verder en uit een snelle counter schoot Lionel Frederik in de 80e min. de bal strak tegen de touwen 2-0 (prachtig schot) en vlak voor tijd schoot Rosco Cyrus de eindstand op 3-0.

Mannen gefeliciteerd met deze overwinning, jullie zijn op weg naar iets moois!

1. FC Hilversum      20 – 55  + 83  – 18