tel. 036-5403030

Vandaag waren wij op Sportpark De Marken te gast bij FC Almere..

Veel supporters van de FC hebben de wedstrijd vanuit de fraaie tribune gezien.

Vanaf de aftrap dicteerde de Groen Witten deze sportieve wedstrijd.

Met vlotte combinaties werd Almere veelal op eigen helft terug gedrongen en Dave (kopbal) en schoten van Lionel en Bito troffen nog geen doel.. Maar in de 20e min. maakte een Almere speler hands binnen de 16 en de bal ging op de stip..en Rick v.d. Velden schoot vanaf 11 meter de FC op 0-1.

3 minuten later schoot Dave Huijmans op aangeven van Lionel Frederik de 0-2 binnen..

Uit een snelle counter schoot Almere aanvaller Mustafa de bal snoeihard op de goal...maar onze doelman Marco Schreyer stopte deze inzet fraai.. en met de rust stand 0-2 ging men aan de thee!

Ook in het 2e bedrijf bleef de FC goed voetballen en na balverlies bij Almere ging Ryan de Jong goed door speelde zijn man uit en schoot strak de bal binnen 0-3.

De wedstrijd werd veelal op de helft van Almere gespeeld en doelman Arno Copier roste een aantal schoten van o.a, Lionel en Bito uit zijn doel maar in de 85e minuut schoot Cristopher Bito na een mooie solo de bal in de kruising en bepaalde de eindstand op 0-4.

Tijdens de 2e helft werd er door beide trainers volop gewisseld…

Goed gespeeld mannen! Gefeliciteerd met deze overwinning!

FC Hilversum staat na 5 wedstrijden en met 15 punten op de 1e plaats! Voor 24 en tegen 4 !

Het arbitrale trio kende weinig problemen en arbiter Sven van Lagen hield de kaarten op zak!

Opstelling: Schreyer, Tob, Arraiss, Fokker (Balal) Bhagwandin, de Jong, v.d. Velden (Cyrus) Huijmans (Dorresteijn) Frederik, Bito (Palinik) en Leber.(de Ruiter)