Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum laat publiek wederom genieten o.a. met 5 mooie doelpunten!  FC Hilversum – USV Hercules   5-0   (1-0)

tel. 035-6913766

FC Hilversum laat publiek wederom genieten o.a. met 5 mooie doelpunten!

FC Hilversum – USV Hercules   5-0   (1-0)

Zat vorige week, tegen Hees  de tribune nog bomvol, vandaag door vakanties veel minder publiek maar zij hebben zich niet verveeld op Sportpark Crailoo.

Onze speaker Hans Offringa begroette onze gasten uit Utrecht en gaf wederom weer de nodige informatie door o.a. dat Cees en Renee Jansen uit Hilversum & George Petrus, onze kantine medewerker, vandaag balsponsor zijn! Namens de FC bedankt!

Om 2 uur liet arbiter Guido Vugts uit Soest aftrappen. Het spel golfde op en neer en in de 15e min. kreeg Hercules via Kaj Kamermans een dot van een kans, maar zijn inzet trof geen doel.

Daarna had de FC veel balbezit en Hercules werd regelmatig op eigen helft terug gedrongen.

Tot aan de thee kregen wij een aantal scoringskansen maar tot aan 30e minuut hield doelman Wout Terpstra zijn doel leeg maar in de 35e min. scoorde onze aanvoerder Rick v.d. Velde uit een voorzet van Lionel Frederik fraai en bepaalde de ruststand op 1-0.

Ook tijdens de 2e helft dicteerde de Groen Witten de wedstrijd. Hercules gaf uitstekend partij maar onze laatste lijn en doelman Marco Schreyer speelden ijzersterk en hielden de 0..

De thee had goed gesmaakt want de ongrijpbare Christopher Bito scoorde fraai de stand op 2-0.

Hercules had het moeilijk want niet veel later scoorde Diecquincio Tob na een fraaie solo de 3-0.

Beide trainers brachten verse krachten in, Ferry Marks wisselde optimaal en bracht vijf spelers binnen de lijnen, de wedstrijd was gespeeld en in de 80e minuut scoorde wederom Bito zijn tweede treffer 4-0 en vlak voor tijd schoot Lionel Frederik met een prachtig schot de eindstand op 5-0. Goed gespeeld  mannen!

Gespeeld FC Hilversum     16 wedstrijden     43 punten.. + 69   – 14

Hees                16              35 punten   + 53   – 21

Olympia’25          16                   34 punten   + 45   – 19

Scheidsrechter Guido Vugts uit Soest floot goed en hield tijdens deze sportieve wedstrijd de kaarten op zak!

Onze grensrechter Erik Sackers is door droeve omstandigheden afwezig en werd vervangen door Abder Ait Hassain..

Opstelling: Schreyer, Tob, Arraiss, Fokker, Bhagwandin (Roosendaal) (Verrips) de Jong, v.d. Velden (Harsevoort) Dorresteijn (de Ruiter) Huijmans (Palinik) Frederik en Bito. ,

Overige uitslagen:

AH ‘78 – TOV 2-1

Altius – Olympia ‘25 1-1

Wasmeer – Hees 2-5   Hees wint en pakt de 2e periode!

Baarn– DOSC0-6

Zeist – Laren ‘99 3-1

Odesseus ‘91 – FC Almere 2-2

FC Hilversum 023  – SO Soest 023   3-0.

Volgende week spelen wij in Baarn tegen TOV, aftrap 14:30 uur. Arbiter Martijn Rook.

Sportpark Ter Eem, de Geerenweg 6, 3741 RS Baarn.