UTRECHT
tel. 030-2717470

Vandaag waren wij in Utrecht te gast bij één van de grootste en oudste club uit de regio usv Hercules (1882) heeft ruim 3000 leden en kunnen kiezen uit voetbal (zaal) tennis, cricket, badminton, goalball…

Wij speelden op Sportpark Voordorp op veld 3 en er werd om 15:30 uur afgetrapt.

Gelukkig was het mooi weer..en zagen wij een goed spelend FC Hilversum die constant aanviel maar niet gelukkig was in de afwerking. De keeper van Hercules Koen Bemer had het veel drukker dan Marco!

Kortom de FC dicteerde deze sportieve ontmoeting..Voor rust kregen wij dotten van scoringskansen maar wij wisten niet te scoren...Normaal staat het al 0-4 en nu met de brilstand 0-0 aan de thee.

Maar tijdens de 2e helft trokken wij zeer terecht deze wedstrijd naar ons toe!

Met vlotte combinaties werd Hercules regelmatig terug gedrongen op eigen helft. En na een mooie aanval scoorde Dave Huijmans op aangeven van Lionel Frederik de dik verdiende voorsprong 0-1.

Niet veel later weer een mooie aanval, nu zagen wij dat Lionel Frederik een paar man uitspeelde en strak de stand op 0-2 schoot. Hercules probeerde via de counter terug te komen maar onze verdediging stond als een huis en sloeg elke aanval af!

Beide trainers brachten nog verse krachten in maar er werd niet meer gescoord en winnen wij dik verdiend deze sportieve wedstrijd!

Scheidsrechter Robbert Wagtelenberg leidde deze sportieve wedstrijd bekwaam!

Kende weinig problemen en bij Hercules werd Redouan Chaoual met geel bestraft.

Opstelling: Schreyer, Tob, Fokker, Bhagwandin, de Jong, v.d. Velden, Huijmans (Cyrus) Frederik (Palinik), Bito, Leber en Verrips..

Laren ‘99 – Zeist 2-0

Volgende week spelen wij op Sportpark Crailoo tegen TOV uit Baarn.  Aftrap 14:00 uur.