Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 2 23

1191EB
OUDERKERK AAN DE AMSTEL
tel. 020-4963502

Zaterdag 10 september 2022

Afgelopen dinsdag wonnen wij de eerste bekerwedstrijd met 5-2 van Nieuw Utrecht.

En vandaag speelden wij in Ouderkerk aan de Amstel tegen zondag 3e klasse Ouderkerk.

Voor de wedstrijd een hartelijke ontmoeting gehad met Good Old Ton Geysel, speelde jaren in ons keur-

korps..Geweldige speler en ook nog trainer geweest bij FC Hilversum! (seizoen 1983-1984)

Vanaf de aftrap zagen wij een gezapige wedstrijd, en mede door het warme weer, laste arbiter Aad Hessler drankpauzes in..FC Hilversum was ook vanmiddag de boven liggende partij maar ging slordig met de kansen om. Maar in de 30e min. wederom een mooie FC aanval en uit een pass van Bito schiet Dave Huijmans de ruststand op 0-1.

Ook in het 2e bedrijf zagen wij een sportieve wedstrijd en onze laatste man Appie Arraiss kopte de bal uit een corner genomen door Dave, strak tegen de touwen 0-2.

Ouderkerk kwam via een doelpunt van Alvin Esmeli terug in de wedstrijd 1-2.

Maar niet veel later kopte onze spits Petr Palinik de bal uit een hoekschop strak tegen de touwen 1-3.

Even daarna bewees onze doelman Marco Schreyer zijn klasse door stijlvol een pegel te pareren!

In de 75e minuut kreeg Ouderkerk een strafschop mee maar Tim Baas roste de bal hoog over de deklat.

In de 80 e minuut snelde Bito langs een aantal spelers en schoot de bal onhoudbaar binnen 1-4.

Maar Ouderkerk speler Charlie den Hertog schoot vlak voor tijd de eindstand op 2-4.

Al met al een sportieve bekerwedstrijd gezien….

Scheidsrechter Aad Hessler uit Zaandam kende weinig problemen en hield de kaarten op zak!

2e wedstrijd uit onze poule: Nieuw Utrecht – RKAVIC  0-1

zaterdag a.s. spelen wij in Amstelveen tegen RKAVIC de laatste bekerwedstrijd…

Sportpark Escapade 5, 1183 NM Amstelveen.  Aftrap 14:30 uur.