Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

FC Hilversum wint ook de 3e bekerwedstrijd - Amstelveen Sportpark Escapade RKAVIC – FC Hilversum 1-4   (0-1)

FC Hilversum wint ook de 3e bekerwedstrijd

Amstelveen Sportpark Escapade RKAVIC – FC Hilversum 1-4   (0-1)

De zomer warmte is voorbij en vandaag stond er een gure wind en waterig zonnetje!

Vanaf de aftrap zagen wij een aantrekkelijke bekerwedstrijd, beide teams hebben veel voetbal in huis,

en de mee gereisde supporters zagen dat RKAVIC speler Steph Lapar goed door maar zijn inzet ging rakelings naast..Het spel golfde heen en weer en de FC kwam in de 20e minuut op voorsprong, want uit een voorzet van Ricky de Ruiter kopte onze aanvoerder Rick v.d. Velden de bal strak binnen: 0-1

De FC had meer balbezit en vlak voor de thee zag stopte de doelman van RKAVIC Merlijn Ockenburg een inzet van Lionel Frederik...Ruststand 0-1

Helaas was tijdens de wedstrijd en dus ook tijdens de rust de kantine gesloten.

Wel weer open na de wedstrijd….

Ook na de thee zagen wij een 2 teams die aan elkaar gewaagd waren want uit een snelle counter schoot RKAVIC speler Rivillino Neslo  in de 55e min. de gelijkmaker binnen: 1-1..

Maar 3 minuten later komt de FC na een prachtige aanval weer op voorsprong want Christopher Bito schoot de bal snoeihard in de kruising 1-2..

Daarna liet onze keeper Marco Schreyer zijn klasse zien door een aantal schoten uit zijn doel te ranselen!

In de 65e min. zagen wij een fraaie actie van FC Hilversum speler Marcellino Leber, speelde 2 man uit en roste de bal fraai binnen 1-3. Onze gastheren probeerden terug te komen maar de hechtte FC defensie

stond als een huis en uit een snelle aanval zagen wij een fraaie een/twee tussen Lionel Frederik en Bito en Christopher Bito schoot de eindstand op 1-4.

Mannen gefeliciteerd met deze overwinning en de FC plaatst zich voor de volgende beker ronde!

Scheidsrechter Faruk Akdeniz hield het kort en gaf tijdens deze sportieve wedstrijd  1 keer geel en wel aan onze spits Petr Palinik..werd genoteerd wegens ruw spel ?

2e wedstrijd uit onze poule: Nieuw Utrecht – Ouderkerk 5-1